Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Diriliş Ertuğrul son bölüm: Aslıhan Hatun ölecek mi?, Saadettin Köpek ölecek mi? 113. bölüm fragmanı

        Diriliş Ertuğrul 112. bölümüyle bu akşam izleyicinin karşısına çıktı. Dizinin bu bölümünde Saadettin Köpek'in binlerce masumların hayatını öldüreceğine bir kişinin feda olup bin kişiyi kurtaracağını dile getiren Aslıhan Hatun, Emir Saadettin'in yanına gidiyor. Obadakiler Aslıhan Hatun'u ararken, izleyiciler ise Aslıhan Hatun'un ölüp, ölmeyeceği sorusuna yanıt ararken, son bölümün ardından yayınlanan yeni bölüm fragmanı ile obada bir cenaze görülüyor. Peki, Aslıhan Hatun ve Saadettin Köpek ölecek mi? İşte Diriliş Ertuğrul son bölüm özeti ve 113. yeni bölüm fragmanı...

        DİRİLİŞ ERTUĞRUL 113. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

        Diriliş Ertuğrul'un 113. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm fragmanında, obada bir cenaze görülüyor. Fakat tabutta kimin olduğu bilinmiyor. İzleyicilerde ise akıllara gelen, Saadettin Köpek'e saldıran Aslıhan Hatun mu öldü, sorusu.

        Diriliş Ertuğrul 113. bölüm fragmanı;

        Diriliş Ertuğrul 113. bölümüyle 4 Nisan Çarşamba günü TRT 1'de!

        DİRİLİŞ ERTUĞRUL SON BÖLÜM: ASLIHAN HATUN VE SAADETTİN KÖPEK ÖLECEK Mİ?

        Sultan'ın ölmesiyle birlikte devleti ele geçiren Saadettin Köpek'in güçlenmesiyle birlikte, Ertuğrul Bey ve Turgut'un Saadettin Köpek'le mücadele etmesinin artık güç olduğunu savunan Aslıhan Hatun için obadakiler merak içinde. Ertuğrul'un Saadettin Köpek'e karşı gelmesi halinde Saadettin Köpek'in binlerce masuma zarar vereceğini düşünen Aslıhan Hatun, binlerce masumun öleceğini bir kişinin feda olması gerektiğini savunarak Saadettin Köpek'in yanına gidiyor. Obadakiler ise merak içinde Aslıhan Hatun'u aramaya başlıyor.

        Saadettin Köpek, Aslıhan Hatun'a karşı "Ben seni hayatım boyunca yanımda istedim sen ise Turgut'un hatunu oldun. Beni ezdin, geçtin. Sen buraya neden geldin. Ayaklarıma kapanıp benden af dilemeye mi? Kudretime sığınığ Turgut'la Ertuğrul'u affetmem için mi" diyor.

        Aslıhan Hatun ise "Obamı Ertuğrul'un bitmek bilmeyen hırsından kurtarman için. Yalvarırım Emir Hazretleri obamı bana bağışla. İşte zavallı çaresiz biri olarak ayaklarına kapanıp senden af dilemeye geldim. Sen ki devletimizin en kudretli emirisin." diyor.

        ASLIHAN HATUN, SAADETTİN KÖPEK'E SALDIRIYOR

        Saadettin Köpek ve Aslıhan Hatun'un konuştuğu sırada Saadettin Köpek'e mektup geliyor. Saadettin Köpek, mektubu okurken Aslıhan Hatun, Saadettin Köpek'e saldırıyor. İzleyiciler bununla birlikte Saadettin Köpek ölecek mi, sorusuna yanıt ararken bir yandan da Aslıhan Hatun'a ne olacağı konusunda araştırmalarını sürdürüyor. Saadettin Köpek ve Aslıhan Hatun'un ölüp, ölmeyeceği ise gelecek bölümde belli olacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ