Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Dirk Advocaat: ''Ciddi bir sakatlık ile gelmesine gerek yok'' - Futbol Haberleri

        Fenerbahçe'nin kiralanması için görüşmelere başladığı Yiğithan Güveli'ye bir kötü haber de Hollanda'dan geldi.

        Fox Sports'a açıklamalarda bulunan Sparta Rotterdam teknik direktörü Dirk Advocaat, “Çok basit. Yigithan Güvenli neden oynadığını anlamıyorum. Ciddi bir sakatlık ile gelmesine gerek yok. Anlaşmaya göre yarın Hollanda’ya gelecekti. Bu yüzden neden oynatıldığını anlamıyorum.” dedi.

        SON MAÇLARDA GÖREV ALDI, SAKATLANDI

        Bilindiği üzere geçtiğimiz sezon geçirdiği sakatlık sebebiyle uzun süredir forma giyemeyen Yiğithan Güveli, sakatlığını atlatmış ve Hollanda Eredivisie ekiplerinden Sparta Rotterdam'dan teklif almıştı.Bu sezon Fenerbahçe formasıyla Ziraat Türkiye Kupası maçında Adana Demirspor'a karşı oynayan Güveli, İstanbulspor maçına ilk 11'de başlayıp sakatlığı sebebiyle sahada sadece 20 dakika kalabilmişti.

        TRANSFER RAFA KALKABİLİR

        Fenerbahçe'nin Kukesi ile oynadığı hazırlık maçında 90 dakika sahada kalan Güveli'nin sakatlığı sebebiyle kiralık olarak Sparta Rotterdam'a olması beklenen transferi bu gelişmeler sonrasında iptal olabilir.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ