Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Diyarbakır'ın Lice İlçe Belediyesi tarafından yapılacak olan Kapalı Pazar yeri inşaatı için temel atma töreni düzenlendi.

        Kapalı Pazar yeri temel atma töreni, Lice Kaymakamı ve Belediye Başkanı Abdulkadir Çelik’in katılımıyla gerçekleştirildi. Kaymakam Çelik, bu pazar yeri daha sağlıklı koşullarda hizmet vermeye başlayacağını dile getirdi. Çelik, “Esnafın talepleri doğrultusunda, onların daha rahat, daha sağlıklı bir ortamda geçimlerini temin etmeleri amacıyla pazar yerimizi kapalı bir pazar haline getirmeye başlıyoruz. Böylelikle esnafımız yazın güneşten, kışın kardan, yağmurdan korunmuş olacak. 2 bin 200 metrekare alana sahip bir alanda yapılacak. Ayrıca Kapalı pazar alanında uzaktan gelen kadınlarımız için özel bir alan oluşturulacağız” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler