Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Diyarbakır Bağımsız Milletvekili Adayı Özkan Yıldırım, Sur’un köylerine adeta çıkarma yaptı. İlçeye bağlı 17 köyü ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya gelen Yıldırım, destek istedi.

        Diyarbakır Bağımsız Milletvekili Adayı Özkan Yıldırım, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Yıldırım, bu çerçevede, Sur ilçesine bağlı

        Çolagan, Çubuklu, Mirağura, Rıkala, Gültepe, Aktepe, Tapık, Kaniya Alo, Hüseyinik, Kumuçatlı, Hamuryazar, Alibardak, Mermer, Hızırpınar, Kızılay, Serkeli ve Lurka köylerine ziyaret etti. Vatandaşlarla bir araya gelen ve yoğun ilgi gösterilen Yıldırım, seçilmesi durumunda yapacağı çalışmaları anlatarak, oy istedi.

        Yıldırım, arkalarında ne bir parti ne de genel başkan olduğunu belirterek, “Biz kimseye bağlı değiliz, Allah’ımıza ve insanlarımıza bağlıyız. Diyarbakır için adayız, Diyarbakır halkı için, hizmet, ekonomi, gençlerimiz ve eğitim için adayız. Eksikliklerimiz çok, bunları çözmek için adayız” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler