Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Eski devlet bakanı ve İYİ Parti Diyarbakır milletvekili adayı Mehmet Salim Ensarioğlu, seçim çalışmaları kapsamında Sur ilçesi esnafını ziyaret edip sorunlarını dinledi.

        Diyarbakır’da Sur ilçesi esnaf ziyaretini yapan İYİ Parti milletvekili adayı Mehmet Salim Ensarioğlu, esnafa Diyarbakır’ın tüm sorunlarını, işsizliğini bitireceğini ve istihdam alanlarını oluşturacağını söyledi. Ensarioğlu, Diyarbakır'ın tüm sorunlarına hakim olduğunu ve çözüm için de projelerinin bulunduğunu açıkladı. Ensarioğlu, "Yıllardır bu bölgede siyaset yapıyorum. Bölgenin tamamının sorun ve sıkıntılarını iyi bilen biri olarak seçilmem durumunda bunların hepsini çözecek projelerim hazır. Diyarbakır'ın tüm sorunlarını çözeceğim. Yeter ki siz de bize güvenin ve destek verin" diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler