Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Dostlar Mahallesi oyuncuları! Dostlar Mahallesi 1. bölüm fragmanı

        Dostlar Mahallesi bu akşam Kanal D'de ilk bölümüyle yayınlanacak. Eğlenceli bir hikayeyi anlatmaya hazırlanna dizide Çağla Şıkel ve Alişan başrolü paylaşıyor. İşte Dostlar Mahallesi ile ilgili detaylar...

        DOSTLAR MAHALLESİ İLK BÖLÜM FRAGMANI

        Birbirine siyahla beyaz kadar zıt taksici kardeşler Metin’le ile Çetin’in hem sevgi hem çatışma dolu hikayesi,taksi durağının sahibi ve tüm mahallelinin ablası Neriman Anne’nin zorluklar karşısındaki dimdik duruşu, yetenekli oğlu Çağatay’ın oyunculuk hayalleriyle çelişen gelecek beklentileri, birbirlerine tutunarak ayakta kalan baba kız Hasan ve Bahar’ın hikayesi, Rus aşkını çok sevdiği annesine kabullendirmeye çalışan Selim’in yaptıkları, çapkın, işe yaramaz kocasını hem seven hem terlikle döven Seher’i, bir yandan eltisiyle bir yandan kızının ergenlik bunalımlarıyla uğraşan Füsun’u, başlarına ne dert açarlarsa açsınlar tatlı yaramazlıklar yapmaktan vazgeçmeyen Yamaç’ la Serkan’ın hikayesi Dostlar Mahallesi’nde ekrana geliyor.

        REKLAM

        DOSTLAR MAHALLESİ OYUNCULARI

        İlk bölümüyle ekranlara gelecek olan Dostlar Mahallesi oyuncu kadrosunda, Çağla Şıkel, Alişan, Hande Katipoğlu, İnan Ulaş Torun, Zeynep Eronat, Ersin Korkut, Buse Varol, Ceyhun Fersoy, İrina İvkina, Turan Özdemir ve Su Dura bulunuyor.

        Haberi Hazırlayan: Helin Genç
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ