Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Düğüm Salonu gösterime girdi - Magazin haberleri

        ŞahinIrmak’ın hem senaryosunu kaleme alıp hem de İrem Sak, Gonca Vuslateri ve Emre Karayel’le başrolü paylaştığı ‘Düğüm Salonu’, seyirciyle buluştu.

        HT Magazin'in haberine göre; Levent'teki birAVM’de yapılan gösterimde Emre Karayel dışında tüm ekip hazır bulundu.

        Vuslateri’nin şıklığıyla göz doldurduğu gecenin en çok konuşulan konusu ise Şahin Irmak ve İrem Sak’ın öpüşme sahnesi oldu.

        BU FİLM OLAY OLMUŞTUR

        REKLAM

        Gösterime yarın girecek olan ‘Düğüm Salonu’nun özel gösterimine katılan ünlüler, Gonca Vuslateri ile aynı görüşü paylaşarak ‘Bu film olmuştur’ yorumunu yaptı.

        Şahin Irmak’ın ilk sinema filmi senaryosu olan ‘Düğüm Salonu’, özel gösterime katılanların beğenisini kazandı. Hakan Algül’ün yönettiği, Irmak’ın İrem Sak, Gonca Vuslateri ve Emre Karayel ile birlikte başrolünde yer aldığı filmi izleyenler arasında İbrahim Büyükak, Ezgi Mola, Sarp Apak, Can Bonomo gibi ünlü isimler de yer aldı.

        Şahin Irmak, duygularını “Bizim içimiz çok ferah herkesin de beğeneceğini umuyoruz. Çok kalabalık bir ekibiz, herkes de elinden gelenin en iyisini yaptı” sözleriyle dile getirdi. ‘Düğüm Salonu’nun yerinde duramayan gelini Gonca Vuslateri’nin “Çok zor tutuyorum kendimi. Böyle güzel bir projede yer aldığım için çok mutluyum. Hakan Algül ile çalışmak çok içimde kalmıştı. Ayşenil Şamlıoğlu zaten beni mezun eden hocam. O beğendiyse bu film olmuştur” sözlerine özel gösterime katılan ünlüler de katılarak hep bir ağızdan “Bu film olmuştur” dedi. İrem Sak’ın yorumuysa “Gerçekten çok mutluyum, herkesin birbirine tavsiye edeceği bir film” oldu.

        Filmde kendisini canlandıran Hayko Cepkin’in “Beni düğünlerine davet ediyorlar çalmam için, tamam çocuklar beni sevebilir ama ebeveyn konusunda sıkıntı yaratabilir diye kabul etmiyorum” sözleri herkesi güldürdü.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ