Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Asya-Pasifik İçi vücut parçası dolu paket dehşeti, Tayland'dan ABD'ye gönderilen korkunç paketin içinden çıkanlar uzmanları bile dehşete düşürdü

        Tayland polisi başkent Bangkok'tan Las Vegas'a gönderilmeye çalışılan bir paketin içinde vücut parçaları bulduklarını açıkladı.

        Paketin içinde bir bebek kafası, birkaç çift bebek ayağı ve yine bir bebeğe ait olduğu düşünülen küçük kalbin yanı sıra, bir yetişkinin vücudundan kesildiği anlaşılan ve üzerinde dövme olan deri tabakası bulunduğu belirtildi.

        Kargo şirketi çalışanlarının polise haber vermesi üzerine paketleri gönderen iki ABD'li turist kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

        Söz konusu vücut parçalarını Bangkok'ta bir dükkanda bulduklarını ve "şaka yapma" amacıyla Las Vegas'taki arkadaşlarına gönderdiklerini söyleyen 31 ve 33 yaşındaki turistler, sorgulalarının ardından serbest bırakıldı.

        Öte yandan Tayland polisinin düzenlediği basın toplantısına bir dövme uzmanı da katıldı. Yetkililer vücut parçalarının, içi formaldehit çözeltisiyle doldurulmuş kavanozların içinde olduğunu söyledi.

        Polis komiseri Chawalit Prasopsin, AFP'ye yaptığı açıklamada, "Parçalar tek bir vücuttan gelmiyor. Adli tıp uzmanları organların doğmuş bebeklerden mi yoksa fetüslerden mi geldiğini anlamak için bir dizi test yürütüyor" ifadelerini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ