Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Diğer sosyal medyadan işlediği suçu göstren insanlar, Neyse ki aptallar, sosyal medyayı yanlış kullanan insanlar
        1

        ABD'nin Kentucky eyaletinde bir polis aracından benzin çalan genç, Facebook'ta yayınladığı bu fotoğraf nedeniyle yakalandı.

        2

        Richmond Polisi, Facebook sayfasından yayınladığı bu ilanla; kameralara takılan Christina Bratcher adlı 26 yaşındaki kadının Richmond marketindeki yaptığı bir soygunla ilişkili olarak, yerini bilenlerin Paul Hogan'ı araması gerektiğini söylüyor ve iletişim numarasını yazıyor. Richmond Polisi ayrıca çalınan eşyaların 117 dolar değerinde olduğunu söylüyor.

        3

        Soygundan aranan kadın Christina Bratcher ise Facebook sayfasındaki bu haberi görüp, altına "Sıkıysa yakalayın, lanet olası polisler" diye yorum yapıyor. Ve büyük ihtimalle IP adresinden yeri tespit ediliyor.

        4

        ABD, Oklahoma'dan bir anne, erkek arkadaşını kefaletle serbest bırakabilmek için 2 çocuğunu Facebook'ta 4000 dolara satışa çıkarıyor. Misty VanHorn adlı 22 yaşındaki bu kadın biri 2 yaşında, diğeri ise henüz 10 aylık olan iki çocuğunu online olarak satmayı öneriyor ve yakalanıyor.

        5

        Trafikte yapılmaması gereken hareketlerden biri... Bir adam da direksiyonun arkasına koyduğu tabletinden maç izlediği fotoğrafını yayınlayarak kendi kendini ele veriyor.

        6

        Bir kişi de Facebook hesabına bu fotoğrafı yükleyerek "Bir yaya, arabanızın önünde yürümek istediğinde işte bu oluyor" yazarak paylaşıyor. Arkadaşlarından biri; "Sen ve yaya iyi misiniz?" diye soruyor. Sürücü ise "Ben tamamen iyiyim ama aynı şeyi yaya için söyleyemeyeceğim" diye cevap veriyor. Arkadaşının "Umarım başın kanunlarla derde girmez" yorumunaysa "Neden böyle söylüyorsun" diye cevap veriyor.

        7

        "Arabayla bizi eve götürürken oyun oynamadan duramıyorum".

        8

        Waco banka soygunu gerçekleştikten birkaç saat sonra Hannah Sabata, YouTube'da, 100 dolarlık banknotlar içinde nasıl araba kaçırdığını ve banka soyduğu anlatan bir video yayınladı. "Chick Bank Robber" (Banka soyguncusu hatun) başlığıyla yayınlanan sepya tonlu video 92.000'den fazla izlendi ve ulusal haber başlıklarında yer etti. York and Polk kasabası şerifleri 19 yaşındaki kadını Cornerstone Bankası soygunundan bir gün sonra 28 Kasım'da Stromsburg'daki evinde hiçbir hadise olmadan yakaladı.

        9

        Steven: Belki sorun yoktur ancak gerçekten korktum ve kaçtım ve biliyorum ki bunu yapmamalıydım çünkü tanrı yapmamı istemezdi. ancak hapse giremem. Hem sadece bir evsizdi, ne yapmalıyım???

        Larissa: Steve, polisi ara. Adamın yardıma ihtiyacı olabilir.

        John: Steve beni arayabilir misin?

        Steven: Bundan nasıl kurtulacağımı bilmiyorum ama polisi arayamam hapse girerim. Belki de onu gömmeliyim

        Steve: john telefonumu barda unuttum

        10

        Ingrid: Dinle, hala çok geç değil. Sadece korktun ve panik oldun. Herkes olurdu...Durup birini aramalısın. Yapmazsan sonradan çok kötü hissedeceksin bunu biliyorsun... :(
        Steven: Artık çok geç, geri dönüp yaptığımı düzeltmeliyim ki kimse bir daha öğrenemesin
        Larissa: Sen delirdin mi? Şimdi bunu tüm dünyaya söyledin.
        Larissa: Steve, POLİSİ ARA.
        Steven: Dünya ne yaptığımı bilmiyor, sadece siz biliyorsunuz arkadaşlar. o yüzden kimseye söylemeyin tamam mı??? Polis beni sadece tutuklar. Bunu bir erkek gibi halletmeliyim

        11

        Biraz önce kesinlikle bir bisikletliye çarptım - yol hakkı benim, o yol vergisi bile ödemiyor! #lanetolasıbisikletliler

        12

        Facebook'ta Milli Gelirler Dairesi vergi sahtekarı kraliçe olmakla böbürlenen kadın, 21 yıl hapis cezası aldı.

        13

        Sarah: @AmericanAir merhaba benim adım İbrahim ve Afganistanlıyım. El Kaide'nin bir üyesiyim ve 1 HAziran'da gerçekten büyük bir şey yapacağım bye

        American Airlines: Sarah, bu tehditleri oldukça ciddiye alıyoruz. IP adresin ve bilgilerin güvenliğe ve FBI'ya gönderilecektir.

        14

        Fisher adlı bir Facebook kullanıcıs ise elinde paralarla bu pozu paylaşıyor. Bir kişi; "Bunun soyguncu olduğunu duydum?" yazdıktan sonra bir diğeri de "Bu gerçek mi. Hangi soyguncu bunu yapar" diye soruyor.

        15

        Sam Greenwood: Sıkıysa yakalayın
        GMP Rochdale North (Yerel Polis merkezinin sayfası) Lütfen not edin- Oldham çevresinde de görülmüş- eğer bulunduğu yerle ilgili herhangi bir bilginiz varsa bizi güvenle arayabilirsiniz.
        Sam Greenwood: Sıkıysa yakalayın
        GMP Rochdale North (yanıt olarak): Sam Greenwood- sen yetenekli genç bir adamsın- hayatını böyle boşa harcama- bir sürü insan sana yardım etmeye çalışıyor- ama kendine yardım etmeye başlaman gerek.
        GMP Rochdale North: Seni yakaladık. Kaçmaya çalışma, 200 pound biriktirme, direkt olarak hapse gireceksin.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ