Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Seks düşkünü gibi gösterilmesine çok bozuldu

        HT GAZETE

        2008-2011 yılları arasında Washington, Paris ve Lille şehirlerinde 20’ye yakın toplu seks partisine katılmak ve fuhuş örgütlenmesine yardımcı olmak suçlamasıyla yargılanan eski IMF (Uluslararası Para Fonu) Başkanı Dominique Strauss-Kahn, bir kez daha suçlamaları reddetti.

        Davanın savcısı, Strauss-Kahn’ın toplu seks partilerinde önemli bir rolü olduğunu, hatta “partilerin kralı” olduğunu ifade ederken, şimdiye kadarki duruşmalarda hep sakin görüntüsüyle dikkat çeken Kahn “seks düşkünü” gibi gösterilmesine sinirlendi. Partilere katıldığını kabul eden Kahn, “Ancak o kadınların hayat kadını olduklarından haberim yoktu. Ayrıca iddia makamı seks partilerinin sayısını abartıyor, senede en fazla 4 parti düzenlendi. 3 yılda katıldığım parti sayısı 12” dedi.

        Fransa’da fuhuş yasadışı sayılmasa da kadın pazarlamak ya da buna yardımcı olmak suç kapsamında. Eski IMF Başkanı suçlu bulunursa, 10 yıla kadar hapis ve 1.5 milyon Euro’ya kadar para cezasına çarptırılabilir. Kahn, 2011 yılında da ABD’de bir otel çalışanını taciz etmekle suçlanmış, bunun üzerine IMF’deki görevinden istifa etmek zorunda kalmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ