Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Diğer Uzaylıların varlığına inanan 16 ünlü
        1

        16. Stephen Hawking

        Stephen Hawking gibi bir zekaya sahip biriyle tartışmak oldukça zor. Dünyaca ünlü fizikçi, diğer gezegenlerde insanlarla iletişim kurabilen bir hayat olduğuna inandığını açıklamıştı. Ancak bizim onlarla irtibat kurduğumuza inanmadığını da söyledi. NASA ünlü Beatles şarkısı Across The Universe'ü uzaya hayat işareti arama aracı olarak gönderdiğinde bunun iyi bir fikir olup olmadığını sorgulamıştı.

        2

        “Eğer uzaylılar bizi ziyaret ediyorsa sonuç Kolombo'nun Amerika'yı keşfi gibi olmalı. Ancak Kolombo'nun keşfinin sonuçları yerli Amerikalılar için pek de iyi olmadı” diye açıklıyordu Discovery Channel'a verdiği bir söyleşide. Hawking gezegenler arası akıllı yaşam ihtimalinin yüksek olduğunu ancak Dünya'daki insanların kendi iyiliklerini düşünüyorlarsa onlarla irtibat kurmamak için ellerinden gelen her şeyi yapmaları gerektiğine inanıyor.

        3

        15. Tom DeLonge

        Blink-182'nin kurucusu bir röportajında uzaylılara karşı olan ilgi ve takıntısının, devletin telefonlarını dinlemeye başlamasına yol açtığını açıklamıştı.

        4

        Bilgi toplama hevesinin, çevresindeki insanların başına gelenleri gördükten sonra güvenliğine tehlike oluşturmaya başladığından endişelendiğini de açıklamıştı.

        5

        14. William Shatner

        Uzayla ilgili diğer herkesten daha çok şey bilmesi gereken ünlü de uzaylılarla ilgili bir iki şey bildiğini iddia ediyor. Star Trek yıldızı William Shatner, Mohave çölünde motosikletle gezerken uzaylılar tarafından kaçırıldığını ancak daha sonra yalan söylediğini itiraf etmişti.

        6

        Beyaz yalanların dışında Shatmer tüm kalbiyle uzaylılara inandığını söylüyor; “Dışarda başka bir yaşam olduğuna hiç şüphe yok; matematiği bu kesin sonuca varıyor. Benim kafamda evren her çeşit hayat formuyla kaynıyor”.

        7

        13. Tom Cruise

        Scientology tarikatının tanınan bir üyesi olması göz önüne alınırsa Tom Cruise'un uzaylılara inanması kimse için şaşırtıcı olmaz. Ancak Cruise bir inanandan daha fazlası. Bir keresinde “Bu evrende yalnız olduğumuza inanacak kadar kaba mısınız? Hayır, orada birçok şey var, sadece biz bilmiyoruz” demişti.

        8

        Scientology tarikatı, üyelerinden konu inanışlar ve detaylarına gelince sessiz kalmalarını istiyor bu nedenle Cruise’un uzaylılarla irtibata geçip geçemediğini söylemek güç. Ancak 2007'de Cruise'un uzaylı istilasına karşı kendisi ve ailesi için 11 milyon dolarlık bir sığınak inşa ettirdiği biliniyor.

        9

        12. John Lennon

        Tüm jenerasyonun rock-n-roll ilahı John Lennon'ın görünen o ki diğer gezegenlerden de hayranları vardı. 2004'te Geller, Lennon'ın uzaylılarla kişisel karşılaşmasından bahsettiği hikayeyi anlattı.

        10

        Hikaye Lennnon'ın parlak bir ışık tarafından uyandırılması ve dışarı çıkmasıyla başlıyor ve dışarda 4 tane iri, böcek ağızlı ve pörtlek gözlü insana benzeyen yaratık görüyor. Geller, Lennon'ın o sırada herhangi bir uyuşturucu almadığından ve halisünasyon görmediğinden sert bir şekilde emin olduğunu söylüyor. Uzaylılar Lennon'a yumurta şeklinde metal bir obje veriyor ve Lennon da bu objeyi ölene kadar gittiği her yere taşıyor.

        11

        11. Muhammad Ali

        Muhammad Ali nasıl yumruk atılacağını dünyadaki herkesten daha iyi bilir. Böyle büyük itibara sahip birinin uzaylılara inandığını söylemesi hatta onlarla iletişim kurduğunu anlatmasının onu utandıracağını düşünebilir.

        12

        Ancak Ali, UFO'ların uydurulmuş bir fenomen olmadığı ve onları birkaç defa gördüğü konusunda oldukça konuşkan. Onları kendi gözleriyle görmek isteyen herkesin, en görünür oldukları saat olan sabahın erken saatlerinde bakmalarını söylüyor.

        13

        10. Jackie Gleason

        Jackie Gleason'ın bu yaşadıkları gazetede yer alan bir spekülasyona dayanıyor ve bununla ilgili bir kaynak veya hükümet onayı yok. Ancak bu ilginç hikaye yine de bahsetmeye değer...

        14

        Televizyon yıldızı Jackie Gleason eski başkan Richard Nixon'la golf oynuyordu ve muhabbetlerinin konusu uzaylıların varlığına geldi. Richard Nixon da konuşmayı bir adım öteye taşıyarak Gleason'a hükümetin depoladığı bir oda dolusu ölü uzaylıyı spor araba koleksiyonunu gösterir gibi gösterdi. Şok olan Gleason bunun üzerine sinirlerini yatıştırmak için fazlaca içmek zorunda kalmıştı.

        15

        9. Jaden Smith

        Jaden Smith'in uzaylılara karşı görüşü insanların büyük bir kısmını soğutabilir. Smith “Uzaylıları seviyorum! Bence uzaylılar çok havalı, çünkü varlar".

        16

        "Başkan Obama ile dünya dışı varlıklarla ilgili konuştum. O da uzaylıların varlığını ne reddedebileceğini ne de doğrulayabileceğini söyledi ki bu da onların gerçek olduğu anlamına geliyor. Eğer insanlar bu evrende yalnızca bizim olduğumuzu düşünüyorsa, onlarda bir sorun var demektir” şeklinde bir açıklama yapmıştı.

        17

        8. Dan Aykroyd

        Dan Aykroyd’un karakteri, bir şekilde her zaman, hit 80'ler filmi Ghostbusters'da canlandırdığı karakterle ilginç bir şekilde uyuşuyor. Hatta dünya dışı varlıklara karşı tutumu karakteriyle daha da benzerlik taşıyor.

        18

        Aykroyd, Ghostbuster günlerinde, gecenin bir yarısı karısını uyandırmış ve “Beni çağırıyorlar. Dışarı çıkmak istiyorum” şeklinde anlamsız şeyler söylemişti. Bu fazlasıyla garipti ancak işler ertesi gün bölgedeki insanlar geceyle ilgili aynı hikayeyi anlattığında iyice garipleşti. Bazıları gerçekten dışarı çıkmıştı ve geniş pembe bir UFO'nun gökyüzünde üzerlerinde uçtuğunu görmüşlerdi.

        19

        7. Demi Lovato

        Demi Lovato uzaylıların varlığıyla ilgili “Onların gerçek olduğunu biliyorum. İnsanlar olarak evrende yalnız yaşadığımızı düşünmek ne kadar ben merkezci olurdu” diye açıklıyor. Buraya kadar söyledikleri diğerlerinin söylediğinden pek de farklı değil.

        20

        Ancak denizkızlarıyla ilgili kısım bunu ilginç hale getiriyor; “Denizkızlarının da var olabileceğine inanıyorum, insanlar tarafından daha önce hiç keşfedilmemiş Hint Oknaynusu'nda yaşayan bir uzaylı türü olduklarını düşünüyorum. Kristof Kolombo da Amerika'ya giderken yolunun üzerinde 3 denizkızı görmüştü”. Bu gerçekten ilginç bir teori!

        21

        6. Ronald Reagan

        Başkan Ronald Reagan ardında, Soğuk Savaş'ın bitişi için bir pay, Reaganomics olarak anılan ve devletin eknomideki payını küçülten bir ekonomi biçimi ve içi jöleli fasulye biçimindeki şekerlere sarsılmaz sevgiyi miras bıraktı.

        22

        Ancak bu listeye uzaylılara inanmak da eklenebilir. California valisiyken özel bir uçakla üç adamla birlikte uçtuğu sırada UFO gördüğünü söylemişti. Yıllar sonra Başkan olarak yaptığı konuşmada, Sovyetlerle Amerikalılar, düşmanlıklarını bir kenara bırakıp uzaylı istilasına karşı savaşmak zorunda kaldığında insanların şaşırmaması gerektiğini söylemişti.

        23

        5. Sammy Hagar

        Sammy Hagar sadece uzaylılara inandığını bilmenizi istemiyor aynı zamanda onlarla iki kez yakın iletişime geçtiğini de iddia ediyor.

        24

        İlkinde küçük bir çocukken çölün yakınlarında dolanan “tekerlekleri olmayan bir araba” gördüğünü ve büyüdüğündeyse kısmen uzaylılar tarafından kaçırıldığını açıklamıştı. Anlattığı hikayeye göre bir gece yatağında yatarken gemilerinde oturan iki uzaylının baskın görüntüsüne maruz kalmış ve uzaylılar bir çeşit Wi-Fi aletle onun zihnine girmeye çalışırlarken aniden bağlantı kopmuştu.

        25

        4. Baron Davis

        Uzaylılar tarafından kaçırılmaya çalışıldığını mantıklı bir şekilde ifade eden bir diğer ünlü ise New York Knicks yıldızı basketbolcu Baron Davis. İddiasına göre Las Vegas'tan Los Angeles'a doğru araba sürerken bir uzay gemisinin parlak ışıkları tarafından içine çekilmişti.

        26

        Anlattıklarına göre metalden acayip bir alete bağlanmış şekilde insansı uzaylılar burnuna dokunurken kendine gelmişti. Anlattıklarının şaka olmadığını söyleyen basketbolcu New York Post'a bunları tüm detaylarıyla bir kitapta toplayacağını da belirtti.

        27

        3. Elvis

        Pop'un Kralı Elvis'in iddiasına göre, doğduğu gün doğduğu hastanenin tepesinde UFO'ların dolaştığı rapor edilmişti. Ve sonrasında cenazesinde ise birçok izleyici törenin tepesinde bir UFO'nun süzüldüğünü söyledi.

        28

        O gün Elvis'in Graceland'deki tuvalette ölmediğini ancak uzaylılar tarafından kaçırıldığını söyleyen bir grup insan vardı.

        29

        2. Mick Jagger

        Eğer Rolling Stone'un her partisinin duvarları konuşabilse bugüne kadar duyduğumuz her şeyden daha çılgınca şeyler anlatırlardı. Mick Jagger’ın hikayeleri gerçekten dikkate değer. Bir keresinde Marianne Faithfull ile Glastonbury'de kamp yapmaya gittiğini ve “nadir görülen, ışıklı ince uzun silindir şeklinde bir uzay gemisi” gördüklerini açıklamıştı.

        30

        Bu ziyaretçi Jagger'ın bölgedeki yerine bir UFO detektörü taktırmasına neden oldu. Mülkünden her çıkışında alarmlar çalmaya başladığı için Jagger buranın elektromanyetik enerjiyle dolu olduğuna inanmaya başladı. Jagger ayrıca 4 kişinin öldüğü büyük Altamont konseri sırasında da uzaylıların gökyüzünde dolaştığını gördüğünü söyledi.

        31

        1. Fran Drescher

        Fran Drescher da, uzaylılarla olan yakın temasını anlatmaktan çekinmeyen bir oyuncu. Komedyene göre o ve eski kocası ortaokuldayken birbirinden bağımsız tecrübelerle uzaylılar tarafından kaçırıldılar.

        32

        “Peter'la ikimiz, birbirimizi tanımadan önce uzaylıları gördük, aynı şeyi yapıyorduk, babalarımızla arabadaydık. İkimiz de ortaokula gidiyorduk. Birkaç yıl sonra tanıştık ve ikimizin de aynı tecrübeyi yaşadığını fark ettik. Bence bir şekilde tanışmaya programlanmıştık. İkimiz de aynı yara izini taşıyoruz. Aynı yerde ve aynı iz”.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ