Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Türk diplomat Mısır güzeli ile evlendi

        Türkiye'nin Kahire Büyükelçiliği Maslahatgüzarı Alper Bosuter, Mısırlı oyuncu ve eski güzellik kraliçesi İnci Abdullah ile dünya evine girdi

        Bosuter ile 1999 yılında Mısır Güzellik Kraliçesi seçilen İnci Abdullah, pazar akşamı Giza kentindeki Türkiye'nin Kahire Büyükelçiliği konutunda düzenlenen törenle hayatını birleştirdi.

        Törene Mısırlı ve Türk diplomatların yanı sıra yabancı ülkelerin büyükelçileri de katıldı. Kahire Büyükelçiliği Maslahatgüzarı Bosuter, Mısır ile Türkiye arasında siyasi anlaşmazlıkların zarar veremeyeceği sıkı bağlar olduğunu, anlaşmazlık ne kadar büyük olursa olsun, ilişkilerin doğal seyrine yeniden döneceğini ve geleceğin iki ülkenin yararına olacağını belirtti.

        Mısırlı eski güzellik kraliçesi Abdullah da Alper ile 11 yıldır bir Türk'le evli kız kardeşi aracılığıyla 1 yıl önce tanıştığını dile getirdi.

        Birlikteliklerinin siyasete de olumlu yansımasını temenni ettiğini belirten Abdullah, "Mısır ve Türkiye arasında uzun yıllardır iyi ilişkiler var. Ancak şu anki sorunlar daha fazla devam edemez, çözülmesi gerek" ifadelerini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ