Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Katie Price'a özenen anne kız birbirine benzedi!

        38 yaşındaki Georgina ve 20 yaşındaki Kayla isimli anne kız Katie Price'a benzemek için inanılmaz bir yol denedi. Ortaya çıkan sonuç estetik faciasıydı.

        Daily Mail'in haberine göre; 17 yaşında okuldan ayrılan Kayla striptiz kulübünde çalışmaya başladı.

        Bir müşterisinin yüksek bahşişleri sayesinde anne kız Katie Price olma yolunda ilk adımı atmış oldu. Hayallerini gerçekleştireceklerini düşünen anne kız estetik operasyonlara başlamış oldu.

        Ortaya çıkan sonuçtan memnun olan anne şu ifadeleri kullandı: "Kızımın müşterisinin metresi olmasını umursamadım çünkü biz bir hayali yaşıyorduk"

        Dudak büyütme enjeksiyonları, botoks, diş beyazlatma, yarı kalıcı makyaj ve yanak dolguları yaptıran anne kız sonuçta Katie Price'a değil birbirlerine benzediler.

        Hala Katie Price'a benzemek istediklerini söyleyen Georgina, "Yıllarca Kayla'nın benim kızım olduğuna kimse inanamıyordu. Şimdi herkes bizi ikiz zannediyor. Fakat amacımız hala Katie Price'a benzemek! Kayla'nın müşterisinin karısı ilişkilerini öğrendi. Bu yüzden artık operasyonlarımızı finanse edemiyoruz. Kayla yeni bir kaynak arayışında. Eninde sonunda Katie'ye benzeyeceğiz." dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ