Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Diğer Pop yıldızı muamelesi Kanada liderini gerdi

        GAZETE HABERTÜRK

        Kanada’nın genç başbakanı Justin Trudeau, çıktığı yurtdışı seyahatlerde yoğun bir ilgiyle karşılanıyor.Ancak bu ilgi diplomatik sahadan çok halkın veya gazetecilerin arasına karışınca yaşanıyor.

        Karizmasıve yakışıklılığıyla günlerce dünya medyasının dikkatini çeken 43 yaşındaki Trudeau, Antalya’dan sonra katıldığı APEC Zirvesi’nde de adeta bir pop yıldızı muamelesi gördü.

        Filipinler’deki zirvede basın açıklaması yaptıktan sonra salondan çıkışa yönelen Trudeau, özellikle acar muhabirlerin yoğun ilgisi karşısında büyük şaşkınlık yaşadı.

        Genç muhabirler Trudeau’nun elini sıkmak için birbirleriyle yarışırken, bazı gazeteciler de kendisiyle fotoğraf çektirdi.

        Bir kadın gazeteci fotoğraf çektirdikten sonra “İnanamıyorum, benim elimi sıktı” diyerek çığlık atarken, başka bir kadın gazeteci de Trudeau’ya yaklaşmak isterken dengesini kaybetti ve üzerine düşmekten son anda kurtuldu.

        Tabii bu anlar enaz korumalar kadar Trudeau’nun da canını sıktı. Bir koruma, “Aslında bunu bekliyordum ama işler kontrolden çıkıyor” dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ