Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Kiralık katil tutan kocaya cenazede sürpriz!

        GAZETE HABERTÜRK

        Avustralya’nın Melbourne kentinde yaşayan Demokratik Kongo asıllı Balenga Kalala’nın karısı Noela Rukundo, geçtiğimiz yılın başında üvey annesinin cenazesine katılmak için Afrika ülkesi Burundi’ye gitmek istedi. Ancak kocası Kalala, 3 çocuğunun annesi Noela’nın bu geziye “kendisini aldatmak için” çıktığını düşünüyordu.

        Önceki eşinden de 5 çocuk sahibi olan Noela Rukundo, memleketi Burundi’ye vardıktan kısa süre sonra silahlı bir kişi tarafından kaçırıldı. Ancak Noela’yı kaçıran kişi, kadının ağabeyinin bir arkadaşı çıktı. Bilmeden arkadaşının kız kardeşini kaçırdığını öğrenen adam, “Seni öldürmem için beni kocan tuttu, 50 bin dolar para teklif etti. Ağabeyin arkadaşım çıktığı için vazgeçtim. Kocanın seninle derdi ne?” dedi.

        Noella kocasının kendisini öldürtmek istediğine inanmayınca, kiralık katil telefonla Kalala’yı aradı ve hoparlörü açarak görüşmeyi Noela’ya da dinletti. Noela, telefonda kocasının “Öldür onu” dediğini kulaklarıyla duydu. Kiralık katil tarafından serbest bırakılan Noela, Avustralya’daki evine döndüğünde başka bir kötü sürprizle karşılaştı. Eşinin öldürüldüğünü düşünen Kalala, gıyabında cenaze töreni düzenliyordu. Noela, o anı, “Kocam beni ilk gördüğünde hayalet görmüş gibi oldu. Yanına gidip ‘Sürpriz! Yaşıyorum’ dedim” diye anlatıyor. Kalala, açılan davada 9 yıl hapse mahkûm edildi. Ancak Noela şimdi kocası hapisteyken 8 çocuğuna nasıl bakacağını düşünüyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ