Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Obama'dan 'giderayak' itiraf: Washington sıkıyor
        1

        Görev süresi kasımda dolacak olan ABD Başkanı Obama, Washington’ı ‘sıkıcı’ ve ‘bunaltıcı’ bulduğunu söyledi. Obama, First Lady Michelle Obama’ya Sevgililer Günü mesajı göndermeyi de ihmal etmedi.

        2

        Ellen DeGeneres’ın programına konuk olan ABD Başkanı Barack Obama, seçim kampanyalarını özleyip özlemediği sorusuna, “Özlemiyorum. Ama Washington’ın dışına çıkmak her zaman iyidir. Zira (Washington) bazen bunaltıcı olabiliyor” yanıtını verdi.

        3

        Obama bir soru karşısında da ABD genelinde eşcinsel evliliğin hukuki bir hak haline gelmesinin, ‘siyasi kariyerinin en gurur duyduğu anlarından biri’ olduğunu söyledi.

        4

        Diğer taraftan Obama, ‘devlet başkanı olarak birçok harika karar aldığını ancak hayatında aldığı en iyi kararın, eşi Michelle’i seçmek olduğunu’ söyledi.

        5

        "MICHELLE, SEBZELERİ İSTEDİĞİN GİBİ DİZECEĞİM": Obama Sevgililer Günü nedeniyle First Lady Michelle Obama’ya mesaj göndermeyi de ihmal etmedi.

        6

        “Michelle, bu Sevgililer Günü’nde seni mutlu etmek için her şeyi yapacağım” diyen Obama, “Senin için kabaklı ekmek pişireceğim ve biraz sebze çıkarıp tam senin istediğin gibi dizeceğim” ifadesini kullandı.