Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Amerika ABD'de önce eşini öldürdü sonra intihar etti

        Hüseyin ŞENTÜRK-İSTANBUL

        Yaklaşık20 yıl önce ABD’ye yerleşen Konyalı Fahriye Ugan burada işletmecilik yapmaya başladı. 12 yıl önce de Erdem Gülay ile tanışıp evlendi. Çift, New York’ta Middle Island bölgesinde yeni bir eve yerleşti. Bu hafta başında Fahriye Ugan’ı telefonla arayan ağabeyi, kardeşinin ve eniştesinin uzun süre telefonu açmaması üzerine çiftin evine gitti.

        AĞABEYİ EVDE BULDU

        54 yaşındaki Fahriye Ugan ile 41 yaşındaki Erdem Gülay’ı evde kanlar içinde bulan ağabey, polisi aradı. Fahriye Ugan’ın bıçaklanarak öldürüldüğü belirlenirken, ağır yaralı olan Erdem Gülay ise ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Ancak Erdem Gülay da doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı.

        Suffolk Country Cinayet Büro Dedektifi Teğmen Kevin Beyrer, “İlk belirlemelerimize göre Erdem Gülay, eşi Fahriye Ugan’ı bıçaklayarak öldürdü, ardından da aynı bıçakla intihar etti.

        2014 yılı içerisinde evde yaşanan tartışmalar nedeniyle iki kez polis aranmış, ancak suç teşkil edici bir olay yaşanmadığı için herhangi bir tutuklama da olmamış.

        Olayın karı koca anlaşmazlığından kaynaklanmış olması ağır basıyor” dedi. Beyrer, eve ilk gittiklerinde yüksek oranda doğalgaz gaz sızıntısı tespit ettiklerini de söyledi. Korkunç olayın nedeninin tespiti için soruşturmanın çok yönlü sürdüğü ve görgü tanıklarının ifadelerine başvurulduğu bildirildi.

        BUGÜN KONYA’DA TOPRAĞA VERİLECEK

        İşlemlerinin ardından Fahriye Ugan’ın cenazesi ağabeyine teslim edildi. Ağabeyi tarafından uçakla Türkiye’ye getirilen Ugan’ın cenazesi bugün memleketi Konya’da bugün toprağa verilecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ