Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Genç kadının trajik ölümü İngiliz basınında
        1

        Genç kadın, kuzeni Jakadi Clarke(21) ile bir haftalık tatil için Fethiye'ye gelmişti. İkili önceki gün, kiraladıkları ATV ile Antalya'nın Kaş ilçesine geçti.

        2

        Carthy ve Clarke'in içinde bulunduğu ATV, Ova Mahallesi'nde yol kenarındaki su kanalına düştü. Carthy, başından aldığı darbeler sonucu, olay yerinde yaşamını yitirdi. Hastaneye kaldırılan kuzeninin durumu ise ciddiyetini koruyor.

        3

        İngiliz basınına göre ATV, iki kamyonun arkasında saatte 40 kilometre hızla ilerliyordu. Ancak iki kuzen arkalarındaki şoföre yol vermek için sağa çekmek isteyince kanala düştü.

        4

        İngiliz basını, kazada ölen Carthy'nin ailesinin, haberi alır almaz Türkiye'ye geldiğini bildirdi. 4 kız kardeşi bulunan Carthy'nin geçmişte 6 ay süreyle Fethiye'de düğün organizatörü olarak çalıştığı, bir süre önce ise İngiltere'de annesiyle birlikte iş kurduğu belirtildi.

        5

        Acılı anne Tashaka Baumber, "Kızımın öldüğünü öğrendiğim an; zaman, her şey durdu. Bunları kızımın adıyla aynı cümlede duymak inanılmazdı" dedi.

        6

        "Tek korkum kız kardeşlerinin onu unutacak olması" diyen anne, onu anımsatmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.