Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Diğer Bir anda ortaya çıkan palyaçolar korku salıyor
        1

        ABD'de başlayan palyaço korkusu yavaş yavaş dünyaya yayılmaya başladı. Ağustos ayının sonunda başlayan ve hiç umulmadık anlarda insanların karşısına çıkan palyaçolar insanları korkutmaya devam ediyor.

        2

        Palyaçolar 'ürkütücü' görüntüleriyle ormanda, karanlık yollarda veya hiç umulmadık anlarda ortaya çıktığı gibi, seyir halindeki araçların da önüne atlayabiliyor. Bazıları ellerinde bıçak bile taşıyor.

        3

        Palyaçolar ilk önce California, Minnesota, Güney Carolina, New Jersey ve New York gibi eyaletlerde görülmeye başlandı.

        4

        Hatta konu Beyaz Saray'ın gündemine kadar girdi. Beyaz Saray sözcülerinden Josh Earnest, yerel polisin konuyu ciddiye aldığını bildirdi.

        5

        Stephen King'in 1986 yılında yayınlanan 'It' (O) adlı romanında bahsi geçen, Pennywise adlı palyaço görünümlü doğa üstü yaratık için açılan Twitter hesabından bile konuyla ilgili paylaşım yapıldı. Pennywise, "Bu palyaço histerisini aşalım. Çoğu iyidir ve çocukları eğlendirir, insanları güldürür" diye yazdı.

        6

        Palyaçolarla ilgili birçok ihbar gelirken, zaman zaman bazılarının asılsız çıktığı bildirildi.

        7

        ABD'de başlayan 'palyaço çılgınlığı' İngiltere, Avustralya ve Yeni Zelanda'ya da sıçradı.

        8

        Sosyal medyada paylaşılan birçok fotoğrafta, Avustralya'nın bazı şehirlerinde palyaçoların ortaya çıktığı görüldü. Brisbane kentinde bir kadın, bir palyaçonun kendisini bıçakla kovaladığını iddia etti.

        9

        ABD'de maskotu palyaço olan bir restoran ise yaşanan son olaylardan dolayı bir süreliğine maskotlarını ortalıkta çok gezdirmeme kararı aldı.