Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Amerika Biden'ın kavga teklifine Trump'tan yanıt!

        ABD'nin cumhuriyetçi başkan adayı Donald Trump, geçtiğimiz günlerde kendisi için 'lisede olsaydık onu spor salonunun arkasına çekerdim' diyen ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden'a cevap verdi. Trump, Biden'ın dileğine "Bunu çok isterdim" şeklinde yanıt verdi.

        Tallahassee'de yaptığı konuşmada Biden'ın kendisi hakkındaki açıklamalarına cevap veren Trump; "Biden'ın beni spor salonunun arkasına çekmek istediğini gördünüz mü? Bunu çok isterdim. Çok isterdim. Bay sert çocuk. Biliyorsunuz, o 'Bay Sert Çocuk'. Onun ne zaman 'Bay Sert Çocuk' olduğunu biliyor musunuz? sadece mikrofonun arkasında tek başına olduğu zaman." şeklinde konuştu.

        Sözlerinin devamında medyanın kendisine uyguladığını iddia ettiği çifte standarta göndermede bulunan Trump, "Bu arada, eğer bu sözleri ben söylemiş olsaydım, 'O bir vahşi. Bunu nasıl söyleyebilir?' derlerdi." ifadelerini kullandı.

        ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden, geçtiğimiz Cuma yaptığı konuşmada, "Basın bana sürekli 'Trump'la münazara yapmak ister miydiniz?' diye soruyor. Hayır ama onunla aynı lisede olmak isterdim. Onu spor salonunun arkasına çekerdim. Evet, istediğim bu." demişti.

        HABERTURK.COM

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ