Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Dünyanın en ilginç fotoğrafları
        12

        Fotoğrafta görülen taneli kabarcıklar, gölün dibinden göl ortamına salınan gazların gölün donması sebebiyle ortamdan uzaklaşamaması sonucu oluşmuş ve ortaya mükemmel bir manzara çıkmıştır.

        13
        14
        18

        ABD WİSCONSİN'DE BUZ KAPLI BİR MAĞARA

        Apostol Adası’ndaki mağaralar yaz mevsiminde harika deniz manzarasıyla, kışın ise muhteşem buz sarkıtlarıyla ziyaretçileri kendisine çekmeyi başarıyor ve kışın donan göl ile birlikte ortam bir masal diyarına dönüyor.

        19

        ABD KUZEY ARİZONA'DA BİR ÇÖL

        Kanyonları ve çölleriyle ünlü Arizona, Kolorado Platosu, dağlık bölge ve çöl bölgesi olmak üzere başlıca üç bölgeye ayrılır. Çöl bölgesi, güneybatının yarısını kaplar.

        20
        30

        DALLOL VOLKANI

        Dünyanın en sıcak yeri olarak ölçülen Dallol Volkanı zamanında bir maden kasabıydı. Sıcak kaynaklardan çıkan sülfür ve buğu bölgenin gece bile sıcak olmasına yetiyor

        31

        Göletlerdeki limon sarısı çamurlar, pas rengi kabuklar ve tuz kaynağı mavi su bölgeyi tam bir görsel şölene dönüştürmektedir.

        32
        33
        34

        YEMEN'DEKİ SOKOTRA

        Yemen'e bağlı ada, ağaçları ile nam salmıştır. Sokotra, dünyanın başka hiçbir yerinde görülmeyen 200`den fazla hayvan ve bitki türüne ev sahipliği yapmaktadır

        35

        FAROE ADALARINDA BULUNAN SORVAGSVATN

        Faroe Adaları'nın en büyük gölü olan Sorvagsvatn, çevrede yaşayan kişiler için balıkçılık konusunda önemli olanaklar sunuyor.