Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Diğer Uçak kazasından kurtulan Neto maç sonucunu sordu

        29 Kasım'da Kolombiya'da 76 kişinin hayatını kaybettiği uçak kazasından kurtulan 6 kişiden biri olan Chapecoense oyuncusu Neto'nun komadan çıktığı fakat kazaya dair hiçbir şey hatırlamayarak doktorlara maçın sonucunu sorduğu bildirildi.

        Chapecoense takımı, uçağın kaza yaptığı gün Atletico Nacional takımı ile Copa Sudamericana finalinde karşılaşmak üzere Kolombiya'ya gidiyordu.

        Independent'ta yer alan habere göre kazanın ardından komaya giren Neto, iki hafta sonra bilincinin açılmasının ardından kazaya dair hiçbir şey hatırlamayarak, söz konusu karşılaşmanın sonucunu sordu.

        Neto'nun ayrıca bu maçta neden oynayamadığını da sorduğu kaydedildi.

        31 yaşındaki oyuncunun sağlık durumu el vermediği için hastaneden ayrılmasının ve Brezilya'ya geri dönmesinin şimdilik mümkün olmadığı ifade edilirken, doktorlar ve psikologlar Neto stabil bir durum kazanana kadar oyuncuya kazayla ilgili bilgi vermemeye karar verdi.

        Doktor Carlos Mendoca, "Psikolog, Neto'ya olayı anlatmamak ve iyileşme sürecine zararlı olabilecek duygusal şoku engellemek konusunda tavsiyede bulundu." dedi.

        Kazadan kurtulan diğer iki Chapecoense takımı oyuncusu ise Pazartesi günü Brezilya'ya geri döndü.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ