Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Avrupa Trump'tan May'e 'Sevgililer Günü' çiçeği!

        İngiltere Başbakanı Theresa May'in Beyaz Saray ziyareti sırasında Donald Trump ile el ele çekilmiş fotoğrafı İngiltere'de bu kez Sevgililer Günü nedeniyle gündem oldu. Fotoğraftan yola çıkan bir İngiliz komedyen, May'e Trump adına Sevgililer Günü için çiçek yollamak istedi.

        Heydon Prowse isimli komedyen, Downing Street'teki Başbakanlık Ofisi'ni arayarak kendini Beyaz Saray Basın Sekreteri Sean Spicer adına çalışıyormuş gibi tanıttı.

        Prowse, Başbakanlık çalışanıyla yaptığı görüşmede Donald Trump'ın Theresa May'e, ikilinin el ele tutuşurken çekilmiş bir fotoğrafının olduğu bir kartla birlikte çiçek göndermek istediğini belirtiyor ve May'in en sevdiği çiçeği soruyor. Başbakanlık çalışanı ise May'in en sevdiği çiçeğin 'ortanca' olduğunu söylüyor.

        REKLAM

        Prowse bu konuşmanın ardından Başbakanlık çalışanına, Trump'ın hoş bir adam olduğunu ve May ile çok hoş vakit geçirdiğini söylüyor ve bunun May'e iletilmesini istiyor. Başbakanlık çalışanı da Prowse'ın bu isteğini yerine getireceğini belirtiyor.

        İngiliz komedyen, Başbakanlık çalışanıyla yaptığı bu görüşmenin ardından bir demet ortanca ve Sevgililer Günü kartpostalıyla Başbakanlık Ofisi'nin kapısına gitmesine karşın, kapıdaki görevliler tarafından içeri alınmadı.

        Başbakanlık sözcüsü ise konuyla ilgili sorulan soruları yanıtsız bıraktı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ