Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Amerika ABD'nin yeni fenomeni Beyaz Saray toplantıları

        ABD’nin en çok seyredilen televizyon kanallarının canlı olarak yayınladıkları Beyaz Saray günlük basın toplantılarının, gün içerisinde en çok seyredilen programlardan biri haline geldiği ortaya çıktı.

        Sözcü Sean Spicer tarafından düzenlenen Beyaz Saray basın toplantılarının, günlük olarak ortalama 4,3 milyon kişi tarafından seyredildiği belirtildi.

        Nielsen araştırma şirketi tarafından yapılan araştırmaya göre, CNN, MSNBC ve FoxNews gibi kanallar tarafından tamamı canlı olarak yayınlanan basın toplantıları, günlük ortalama olarak 4.3 milyon kişi tarafından takip ediliyor.

        Araştırma şirketi, basın toplantılarının başladığı saatlerde bu kanallardaki izlenme oranlarının yaklaşık olarak yüzde 10 civarında artış gösterdiğini kaydetti.

        REKLAM

        ABD’nin saygın gazetelerinden New York Times, Sözcü Spicer’ı “televizyon kanallarının yeni yıldızı” olarak tanımlıyor. Gazete, Beyaz Saray basın toplantılarının, aynı saatlerde başlayan “Genç ve Dinç”, “Kel ve Güzel” gibi popular programları geride bıraktığına dikkat çekildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ