Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Diğer Merkel'in dekoltesi out, Trudeau'nun kalçaları in!
        1

        Geçtiğimiz hafta FBI Direktörü James Comey'i kovan ABD Başkanı Donald Trump'ın şimdi de Beyaz Saray Sözcüsü Sean Spicer'ı görevden almaya hazırlandığı iddia edildi.

        2

        Trump'ın Spicer'ın yerine getirmeyi düşündüğü kişinin ise eski Victoria Secret modeli Fox News sunucusu Kimberly Guilfoyle olduğu öne sürüldü.

        3

        Konuyla ilgili konuşan Guilfoyle, "Bir vatansever olarak ülkeme hizmet etmekten onur duyarım. Bunun benim için büyüleyici bir iş olacağını düşünüyorum. Bu zorlu bir iş, azim, dikkat gerektiriyor." dedi.

        4

        Guilfoyle: Başkanla iyi bir ilişkim var. Açık, samimi ve hakiki ilişkilerden hoşlanıyorum. Güven ve bütünlük inşa ediyor. Bu da sözcü pozisyonunda başarılı olmak için zaruri.

        5

        ABD, YENİ DIŞİŞLERİ SÖZCÜSÜNÜ BULDU

        ABD Dışişleri Bakanlığı, Başkan Donald Trump'ın göreve başlamasının ardından yeni sözcüsünü buldu.

        6

        Eski Dışişleri Bakanı John Kerry'nin sözcüsü Mark Toner'in geçici olarak yürüttüğü göreve, Heather Nauert getirildi. Güzelliğiyle dikkat çeken Heather Nauert, daha önce ABD'nin Fox TV kanalında sunuculuk yapıyordu.

        7

        15 yıllık gazetecilik deneyiminin yanı sıra, 11 Eylül saldırılarında, Irak savaşında ve Sudan olaylarında görev alan Nauert, güzelliğinin yanı sıra tecrübesiyle de dikkat çekiyor.

        8

        Geçtiğimiz hafta görevine başlayan Nauert, güzellik konusunda Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Maria Zaharova ile yarışacak gibi görünüyor.

        9

        Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Maria Zaharova

        13
        14

        Ukrayna eski başbakanı: Artık kadınsı görünmek istiyorum

        Daha önce, Ukrayna'nın önde gelen siyasetçilerinden olan ve yurtdışında "örgülü saçlı kadın" olarak bilinen eski Başbakan Yuliya Timoşenko, dünyaca meşhur olan örgülü saçlarından vazgeçmesinin nedeninin, "daha kadınsı görünme isteği" olduğunu söylemişti.

        15

        Cezaevindeyken başladığı açlık grevi, dünya gündeminin üst sıralarına oturan Timoşenko, bir Ukrayna televizyon kanalına verdiği röportajda, başının tepesinde bağladığı örgülü saçlarının kendisine her şart altında rahatlık sağladığını ve uzun süreli bakım gerektirmediği söyledi.

        16

        Öte yandan eski imajının daha çok, sürekli mücadele, kavga halinde olan bir kadını tasvir ettiğini, kendisinin ise, artık daha kadınsı bir görünümü tercih ettiğini, bu nedenle saçlarını düzleştirmeye karar verdiğini ifade etti.

        17

        Ukrayna'da 2000'li yılların ikinci yarısında iki kez başbakanlık koltuğuna oturan Yuliya Timoşenko, 2011 yılında, Rusya'ya yakın olarak bilinen eski Cumhurbaşkanı Viktor Yanukoviç'in döneminde, yolsuzluk suçlamasıyla hapis cezasına çarptırılmış, fakat 2014 yılında Batı yanlısı kesimlerin gerçekleştirdiği ihtilalin hemen ardından, tahliye edilmişti. Timoşenko, şu anda Ukrayna siyasetinde kamuoyu desteği en yüksek siyasetçi olma özelliği taşıyor.

        18

        TRUDEAU'NUN FOTOĞRAFI GÜNDEM YARATMIŞTI

        Almanya Başbakanı Angela Merkel'in bir dönem çok konuşulan göğüs dekoltesinin yerini, Kanada Başbakanı Justin Trudeau'nun sosyal medyada en son paylaşılan fotoğrafı alacak gibi duruyor.

        19

        Başbakanlığının yanı sıra yakışıklılığı ve karizmasıyla da sık sık gündeme gelen Kanada Başbakanı Justin Trudeau, konuşmacı olarak katıldığı bir etkinlikte arkadan çekilen pozuyla, bu kez de kalçalarıyla sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girdi.

        20

        Bir etkinliğe konuşmacı olarak katılan Trudeau, ceketini üstünden çıkardığı ve gömleğinin kollarını sıvadığı arkadan çekilmiş pozuyla, sosyal medya kullanıcılarının tüm dikkatini 'kalçalarına' çekti.

        21

        Fotoğrafı ilk paylaşan kişi, decider.com yazarı Joe Reid oldu. Reid, bu paylaşımının altına yalnız 'Tamam.' yazmakla yetindi.

        22

        Trudeau yoga yaparken paylaştığı fotoğrafıyla da büyük ilgi çekmişti.

        23

        10 gün önce ABD'ye resmi ziyarette bulunan Trudeau, ABD Başkanı Donald Trump'ın kızı Ivanka Trump'ı da etkisi altına almıştı.

        24

        Ivanka Trump'ın Trudeau'ya ilgi dolu bakışları dünya basınında günlerce konuşulmuştu.

        28

        Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in eşi ve aynı zamanda Cumhurbaşkanı Birinci Yardımcısı Mihriban Aliyeva

        29

        Azerbaycan Milletvekili Ganire Paşayeva

        30

        Rus milletvekili Alina Kabaeva. Geçtiğimiz günlerde Kabaeava ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in gizlice evlendiğine dair iddialar ortaya atılmıştı.