Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Diğer Doğum günü sürprizine maruz kalan öğretmenin intikamı!

        Kaliforniya'da Escondido Charter lisesi öğrencilerinin öğretmenlerine yaptıkları doğum günü sürprizi kötü bitti. Sınıf dışında hazırlık yapan öğrenciler, parti şapkaları ve yapay bıyık takıp, öğretmenlerinin yüz maskelerini başlarına geçirdiler.

        Sınıfın kapasından hızlıca giren öğrenciler "Mutlu yıllar" diyerek içeriye dağıldılar. Bir kişi de gitar çalarak ritim tuttu. Ders anlatan öğretmen neye uğradığını şaşırdı. Sınıftaki öğrenciler de durumu şaşkın bakışlar altında izledi.

        ÖĞRETMENİYLE SELFİE YAPMAK İSTEYİNCE...

        Doğum günü kutlamasına katılan öğrencilerden birisi, tahta önündeki öğretmenin yanına giderek elindeki telefon ile o anları ölümsüzleştirmek istedi. Özçekim yapmak isteyen genç öğretmeninin yanına kadar sokuldu.

        Doğum gününü parti gibi kutlayan öğrencilerine çok sinirlenen öğretmen tüm hıncını özçekim yapmak isteyen öğrenciden çıkardı. Öğrencinin elindeki telefonu yakalayıp yere sert şekilde fırlattı.

        REKLAM

        ÖĞRENCİLER NEYE UĞRADIĞINI ŞAŞIRDI!

        Neye uğradıklarını şaşıran öğrenciler bir anda sessizliğe büründü. Parti yapan gençler daha fazla öfkeyi arttırmadan olay yerinden çabucak uzaklaştı.

        Sosyal medyada çok izlenenler arasına giren video için öğretmeni eleştirenler kadar sınıfa 'Kabadayı' gibi giren öğrencilere de tepki vardı. Öğretmen ve öğrencilerin bu videosu için 'şaka' ya da 'viral' yorumları da yapıldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ