Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Amerika Trump kravatını neden bantlıyor?
        1

        ABD Başkanı Donald Trump'ın kendisiyle adeta özdeşleşen kırmızı ve gereğinden uzun kravatı sosyal medyada esprili paylaşımlara konu olmaya devam ederken, bu kravatla ilgili bir detay da gözlerden kaçmadı.

        2

        Seçim kampanyası sırasında da fark edilen fakat asıl dikkati yemin töreni sırasında çeken bu detay ise Trump'ın kravatının ince ucuyla kalın ucunu birbirine bantlamış olması.

        3

        Trump'ın kravatını, kemer bölgesini aşacak şekilde uzun bağlaması hala soru işaretlerine sebep olurken, kravat boyunun başka sorunları da beraberinde getirdiği görülüyor.

        4

        Trump kravatını çok uzun bağladığı için, kravatın ince ucu, geniş ucunun arkasında bulunan bölmeye yetişmiyor ve iki kısım birbirine tutturulamıyor.

        5

        Trump'ın kravatını bantlamasının sebebinin ise bu olduğu düşünülüyor.

        6

        Konuyla ilgili yabancı basında çeşitli yorumlar bulunurken, bu konuda en çok yapılan eleştiri ise Trump'ın kravatını neden doğru bağlamayı tercih ederek bu sorundan kurtulmadığı yönünde.

        7

        Business Insider'da konuyla ilgili şöyle bir yorum yer alıyor: "Trump kravatını doğru bağlamayı öğrenseydi, buna ihtiyacı kalmazdı. İlk başta hiç olmaması gereken bir sorunu çözdü. Ve çözümü olabilecek en kötülerden. Kullanışsız, çirkin ve yetersiz."

        8

        GQ'da yer alan yorumda ise kendi adına kravat markası bile olan Trump'ın bu konuda daha bilgili olmasının beklendiği belirtilirken, kravatını doğru bağlamaktansa onu bantlamakla uğraşmanın zaman kaybı olduğuna dikkat çekiliyor.

        9