Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya 7 yıl hayvanat bahçesinde saklanan katilin kitabı yayımlandı

        Avustralya'da iki cinayetten aranırken 7 yıl boyunca hayvanat bahçesinde saklanarak hayatına devam edenMalcolmNaden'ın hayatı kitap olarak yayınlandı.

        KuzeniLateeshaNolan'ıve kuzeninin sevgilisiKristyScholes'üöldürdüğü gerekçesiylepolis tarafından arananMalcolmNaden, 2005 ile 2012 arasında ülkede en çok aranan kişiler arasındaydı.

        Çoğunlukla hayvan yemiyle beslenen 32 yaşındakiNaden'ın, bir kaplumbağa yediği ortaya çıkarkenfillere verilen muzları ve hayvanat bahçesindeki çöp sepetindeki artıklarlayaşamını sürdürdüğü belirtildi.

        Daily Mail gazetesi,yedi yıl boyunca Plains Hayvanat Bahçesi'ndeyaşadıktan sonra yakalananNaden'inhayvanat bahçesinde nasıl yaşadığını anlatan "TheContractor" isimli kitabın çıktığını duyurdu.

        Kitapta, ülkenin en çok arananlar listesinin başında bulunan katilin, çoğunlukla gergedanla birlikte uyuduğu vehayvan barınaklarını temizleyen görevliyle karşılaştığı ve"Ben David, Sydney'denRoger'ınarkadaşıyım.Birkaç gün onun yanında kalıyorum."diyerek görevliyi ikna ettiği öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ