Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Trump maskeli soyguncu kardeşler yakalandı

        İtalya'nın Torino kentindeABD Başkanı DonaldTrumpmaskesiyle bankamatik soymaya kalkan ikikardeş polis tarafından yakalandı.

        Businessİnsider'ınhaberine göre26 ve 30 yaşındakiVittorioveIvanLaforekardeşler,gece saatlerinde Torino kentindeki bir bankamatiğe soygun düzenledi.

        Kardeşlerden birinin güvenlik kamerasını örtmesiyle başlayanbankamatik soygunu,diğer kardeşin büyük bir çiviyle bankamatiğin kasasını kırmasıyla devam etti. Paraları alan iki kardeş,arabalarına yöneldikleri sıradapolis tarafından yakalandı.

        REKLAM

        Kendilerine1997 ABD yapımı"The Jackal" filminin konusunuörnek aldıklarını belirten kardeşlerin durumu ise daha çok 1991 ABD yapımı "PointBreak" filmine benzetildi.

        Beyazarabayısiyah renklerle boyayarakpeşindeki polislerden kurtulmayı hedeflediklerini belirteniki kardeş,baş rollerinde Bruce Willis ve Richard Gere'in oynadığı"TheJackal"filminden esinlendiğini söyledi.

        The Jackal filminde kendisine ‘Çakal’ denilen isimsiz bir keskin nişancı, üstün yetenekleriyle birkaç kişi dışında herkesten kendini saklayabilme yeteneklerinesahip olarak karşımıza çıkmıştı.

        Fakat ABD basını tarafından olay, 1991 yapımı "PointBreak"'ebenzetildi. BaşrolleriniKeanuReevesvePatrickSwayze'nin paylaştığı filmde, eski ABDbaşkanlarının maskelerini giyerek Los Angeles'ta banka soymaya başlayan bir çetenin konusu işlenmişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ