Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Amerika Justin Bieber paparazziyi ezdi

        Genç yaşta dünyanın en ünlü kişilerinden biri haline gelen Kanadalı şarkıcıJustinBieber, geçtiğimiz akşam bir kiliseden çıktığı sırada bir paparazziye çarparak yaraladı.

        The Sun'ın haberine göre BeverlyHillsbölgesindekiHillsongKilisesi'nden çıktığı sıralardaünlüşarkıcınınetrafınıpaparazziler sardı.Herhangibiraçıklama yapmadan devasaboyutlarasahip'pick-up'ınabinenBieber, aracıylayavaşça hareket ettiği sırada aracının sağ tarafıyla bir paparazziye çarptı.

        Yere yığılan paparazzinin hemen yanına koşanBieber, nasıl olduğunu sordu.

        BeverlyHillsPolisi tarafından yapılan açıklamaya göre fotoğrafçının hayati tehlikesi bulunmadığı belirtilirken paparazzi hastaneye kaldırıldı.Bieber, olay yerine gelen polise ifade verirken kendinine herhangi bir işlem başlatılmadı.

        Genç yaşta şöhreti yakalayarak milyonlarca hayran kitlesine ulaşanJustinBieber, yakın zamandaPurposeadlı 14 konserlikdünyaturnesiniiptalettiği duyurmuştu. 2005 yılından bu yana çok az ara verdiğini belirtenBieber, "Biraz ara verip dinlenmek istiyorum" şeklinde konuşmuştu.

        REKLAM

        ABD basınındaiseözellikleBieber'ınson dönemki görüntüsü ve aşırılıktan uzak tavırları sebebiyle genç şarkıcının tükenmişlik sendromuna girmiş olabileceğive bu nedenle dini konulara daha düşkün olmaya başladığı yönünde yorumlar yapılıyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ