Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya silvio berlusconi, ses kaydı, italya başbakanı, italya, angela deventuo, giampaolo tarantini, berlusconi, berlusconi fuhuş, berlusconi gizli ses kaydı, berlusconi ses kaydı, Valter Lavitola

        İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi’den, fuhuş soruşturmasında yalancı şahitlik yaptıkları için şantajla 500 bin Euro almaya çalıştıkları gerekçesiyle tutuklanan işadamı Giampaolo Tarantini ve eşi Angela Devenuto’nun soruşturmasıyla ilgili ayrıntılar, kamuoyunda şok etkisi yarattı.

        Berlusconi’nin seks partileri için hayat kadınları da ayarlayan Tarantini ve eşinin, İtalya Başbakanı’nın yaptığı telefon görüşmelerini gizlice kaydettiği belirtiliyor. Berlusconi, haber sitesi sahibi Valter Lavitola ile yaptığı telefon görüşmesinde, “Birkaç ay sonra midemi bulandıran bu b..tan ülkeyi terk edeceğim. Bu işe bir nokta koyacağım. Ben çok saydam bir insanım ve geçmişim temiz. Onlar benim orada burada birileriyle yattığımı söyleyebilirler. Zaten hakkımda söyleyebilecekleri tek şey de bu. Hatta bunları kaydetmek için ajan gönderiyorlar” diyor.

        Berlusconi’nin şikâyeti üzerine Tarantini ve eşi önceki gün tutuklanmıştı. Polis, Lavitola’yı da, şantaj girişimiyle bağlantısı olduğu gerekçesiyle gözaltına aldı. İtalyan gazeteleri Berlusconi’nin telefon konuşmasında yer alan ifadelerin bir şaka olduğunu ve bunu söylerken güldüğünü söylediğini yazdı.

        GAZETE HABERTÜRK

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ