Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Diğer Kaybolan uçakla ilgili şok iddia, Kaybolan Malezya uçağı, pilot intihar etti mi?
        1

        HT GAZETE
        Hint Okyanusu’nun güneyinde düşen ve denizin 7 bin metre derinliğinde olduğu açıklanan kayıp Malezya uçağının 1. pilotu Ahmet Şah’ın intiharı üzerinde duruluyor.

        2

        Malezya’nın başkenti Kuala Lumpur’dan Pekin’e içinde 239 yolcu ve mürettebatla uçan MH370 sayılı Boeing 777 tipi uçağın Hint Okyanusu’nun güneyinde düştüğü ve denizin 7 bin metre derinliğinde olduğu belirtildi.

        3

        PİLOTUN İNTİHAR ŞÜPHESİ
        153’ü Çinli, 239 kişiden kurtulanın olmadığının açıklanması üzerine aileler, Çin’in başkenti Pekin’deki Malezya Büyükelçiliği önünde “Katil Malezya hükümeti” sloganlarıyla eylem yaptı.

        4

        Malezyalı yetkililer, her yolcu için yakınlarına 5 bin dolar verecek. Enkaza ulaşma çalışmalarına kötü hava koşulları nedeniyle ara verilirken, Boeing 777 tipi uçağın 1. pilotu Zaharie Ahmet Şah’ın intiharı üzerindeki şüpheler de artıyor.

        5

        Karısı tarafından terk edilen Şah’ın bunalımda olduğu ve uçağın yakıtı bitene kadar güneye doğru hareket ederek, intihar etmiş olabileceği düşünülüyor. Pilotun 13-14 bin metre yükselerek uçağın kabinindeki oksijeni yok ettiği ve düşmeden yolcuların tümünün ölmüş olabileceği belirtiliyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ