Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Diğer 65 bin dolarlık valiz; En pahalısı 6 bin dolar.
        1

        Prens William, eşi Cambridge Düşesi Kate Middleton ve 9 aylık çocukları Prens George'un 19 günlük kraliyet turu sona erdi. Avustralya ve Yeni Zelanda'yı kapsayan ziyarette en çok gündem yaratan isim Cambridge Düşesi Kate Middleton oldu.

        2

        Bu gezi, Prens William'ın hayatına girdiği andan itibaren tüm dünyanın dikkatini toplamayı başaran Kate Middleton için adeta bir defileye dönüştü.

        3

        Yeni Zelanda’ya giderken İngiliz tasarımcı Catherine Walker imzalı kırmızı bir palto ve Yeni Zelanda’nın sembolü olan gümüş eğreltiotu şeklinde bir broş takarak başlayan Düşes'in bu tercihi herkesin beğenisini kazanmıştı.

        4

        Düşes, tur kapsamında Tory Burch, Alexander McQueen, Jenny Packham, Emilia Wickstead ve Luisa Spagnoli gibi tasarımcıların, değeri binlerce doları bulan kıyafetleri ile objektiflere yansıdı.

        5

        Kate turun son günü gerçekleştireceği dönüş yolculuğu için Michael Kors bahar 2014 koleksiyonundan 2 bin 995 dolar değerinde gri renk elbiseyi tercih etti.

        6

        Tuba Edman'ın Vivahiba internet sitesi için DailyMail'in haberinden çevirdiği derlemeye göre Kate'in elbiselerinden en ucuzu 58 dolar, en pahalısı ise 6 bin 722 dolar değerinde. Kate'in kraliyet turu kapsamında giydiği kıyafetlerin toplam değeri ise yaklaşık 65 bin dolar olarak hesaplandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ