Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Amerika Kanadalı Rambo, Kanadalı Rambo yakalandı, Kanada'da 3 polisi öldürüp 2 polisi yaralayan şüpheli yakalandı, Justin Bourque.

        Kanada'nın New Brunswick eyaletine bağlı Moncton kentinde 3 polisi öldürüp, 2 polisi yaraladıktan sonra kaçan şüpheli, bir günden fazla süren takibin ardından yakalandı.

        Kanada polisinden yapılan açıklamaya göre, 24 yaşındaki Justin Bourque bu sabaha karşı tutuklandı. Polis, "Moncton halkı artık evlerinden çıkabilir" açıklaması yaptı.

        Hem karadan hem de havadan yürütülen arama çalışmalarına 300'ün üzerinde emniyet görevlisi katılırken, saldırı nedeniyle ülkede bayraklar yarıya indirilmişti.

        G7 Zirvesi için Brüksel'de bulunan Kanada Başbakanı Stephen Joseph Harper da yaşamını yitiren polislerin ailelerine başsağlığı dilerken, hükümet üyeleri de gün boyu yaptıkları açıklamalarda saldırıyı kınamıştı.

        "RAMBO GİBİYDİ"

        Beş polisi vurduktan sonra kayıplara karışan şüpheliyi gören bir bölge sakini, "Üzerinde kamuflaj giysi vardı. Rambo gibi başı bandajlıydı. Elinde, sırtında silahlar, ok ve yay vardı" demişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ