Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Amerika Tecavüze uğrayan genç kıza sosyal medya işkencesi, arkadaşının evinde tecavüze uğrayan genç kız, #jadapose etiketli fotoğraflar, tecavüz fotoğrafları viral oldu, tecavüz mağduru genç kız
        1

        Amerika'da yaşayan 16 yaşındaki Jada isimli genç kızın hayatı, arkadaşının evinde düzenlediği bir partide karardı.

        2

        Genç kız ilaçla uyuşturularak tecavüze uğradı... Baygın halde yerde yatan kızın fotoğraflarını da çeken tecavüzcü, bu fotoğrafları internete koydu.

        3

        Jada, başına gelen korkunç olaydan sonra polise gitti ve suç duyurusunda bulundu, ancak fotoğraflarının internette dolaştığını ve insanların fotoğrafını taklit ederek paylaştığı kareleri görünce bir şok daha yaşamış oldu.

        4

        Fotoğraflarını internette görene dek, yaşadığı kabusu polis ve ailesi dışında kimseye anlatamayan Jada, cesaretini topladı ve bir televizyon programına çıkmaya karar verdi.

        5

        Jada, tecavüze uğradığını ve ardından gelişen sosyal medya işkencesini gözyaşları içinde anlattı.

        6

        Jada "Artık herkes yüzümü gördü, başıma gelen bu korkunç olayı herkesin bilmesini istiyorum. Ve insanlardan rica ediyorum; başıma gelen olay hayatımı kararttı. Benim yerde yatarken çekilmiş fotoğrafımı bir komedi unsuru haline getirmek benim canımı daha da acıtıyor" dedi.