Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Avrupa Kostümü bir anda alev alınca hayatı karardı, 22 yaşındaki genç yandı, kostümü yandı, kostümü alev aldı, ingilterede dehşet
        1

        İngiltere'de yaşayan 22 yaşındaki Sean Collins, yakın bir arkadaşının doğum günü partisi için kendi elleriyle kostüm tasarlarken başına geleceklerden habersizdi.

        2

        Pamuk parçalarını kumaşa tek tek yapıştırarak bir koyun kostümü tasarlayan genç, partinin yapıldığı gece klübüne gitti. Arkadaşlarıyla eğlenen ve güzel vakit geçiren Sean Collins, bu karenin çekilmesinden birkaç saat sonra dayanılmaz bir acı yaşadı.

        3

        Üzerindeki kostüm bir anda alev alan genç adam acı içinde yardım istemeye başladı. Kostümü hazırlarken kullandığı materyal, yanmayı çabuklaştıran cinsten olduğu için Collins'in bedeni bir anda tamamen ateş içinde kaldı.

        4

        Arkadaşlarının yardımıyla üzerindeki ateş söndürülen Collins derhal hastaneye kaldırıldı. Ancak genç adamın vücudunun büyük bölümü üçüncü derece yanıkla kaplanmıştı...

        5

        Collins hastanede tedavi altına alındı, vücuduna pek çok kez deri nakli yapıldı.

        6

        Talihsiz gencin babası, bu kazanın nasıl gerçekleştiğine dair gece klübünden güvenlik kamerası kayıtlarını istediğinde, korkunç gerçek ortaya çıktı.

        7

        Gece klübünün kapısında görevli olan 24 yaşındaki Thomas McGuiness, genç adamın kostümünü kenardan çakmakla ateşe vermişti.

        8

        Görüntülerin ortaya çıkmasının ardından Thomas McGuiness yakalandı ve tutuklandı.

        9

        Sean Collins o gece yaşadığı acının hiçbir şeye benzemediğini anlatırken, İngiliz basınında yer alan haberlere göre hala yaşadığı travmadan kurtulamadı. Collins'in tedavi süreci devam ediyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ