Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Diğer Düşen Malezya uçağının kara kutusu teslim edildi, malezya havayolları uçağı, malezya havayolları kara kutusu, ukraynada düşen uçak, malezya havayolları düşürülen uçak, uçak enkazı
        1

        Ukrayna'da düşen Malezya Havayolları'na ait MH17 sefer sayılı uçağın kara kutusu bir basın toplantısıyla yetkililere teslim edildi.

        2

        Donetsk ayrılıkçıları lideri Aleksander Boroday tarafından Malezya hükümet temsilcisine teslim edilen kara kutunun Uluslararası Sivil Havacılık Örgütü (ICAO) uzmanlarına teslim edileceği ve uzmanların incelemesinin ardından kaza kırım raporunun açıklanacağı düşünülüyor.

        3

        Öte yandan Rus yanlısı ayrılıkçıların enkaz bölgesinde yolculara ait bagajları yağmaladığına dair fotoğraflar internette yayılmaya başladı.

        4

        Özellikle üzerinde durulan bu karede bir ayrılıkçının, bulduğu cesedin üzerinden aldığı yüzüğü yakından incelediği görülüyor.

        5

        Fotoğraflar konusunda fikirler ikiye ayrılmış durumda. Bir kısım bu karelerin, cesetlerin kimlik tespiti sırasında çekildiğini savunurken diğer bir kısım yağma yapıldığının kanıtı olarak düşünüyor.

        6

        Uçakta 15'i mürettebat 298 kişi bulunuyordu ve hepsi hayatını kaybetti.