Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Amerika robin williams, hayatını kaybetti, robin williams intihar, robin williams öldü, robin williams twitter

        Oscarlı ünlü aktör Robin Williams (63), ABD'nin California eyaletindeki evinde ölü bulundu. Ünlü yıldızın ölüm sebebinin intihar olabileceği belirtiliyor.

        Marin County Şerif Ofisi'nden yapılan açıklamada, Amerikalı ünlü oyuncu ve komedyenin Kuzey California'daki evinde ölü bulunduğu, Williams'ın havasızlıktan boğulduğunun tespit edildiği, ölüm sebebinin intihar olabileceği ancak konunun araştırıldığı belirtildi. Robin Williams'ın eşi Susan Schneider ise, "Tek kelimeyle çok üzüntülüyüm. Robin'in ailesi adına, bu büyük acılı dönemimizde mahremiyet istiyoruz" açıklamasını yaptı.

        Daha önceki yıllarda alkol ve uyuşturucuya karşı mücadele veren Robin Williams, geçtiğimiz ay Minnesota'daki bir rehabilitasyon merkezine girmişti. Williams'ın, planlanandan uzun süren bir çalışma programının ardından "yeniden kendisine gelmek için" bunu yaptığı kaydedilmişti.

        Ünlü aktör, 'Jumanji', 'Ölü Ozanlar Derneği', 'Can Dostum' ve 'Günaydın Vietnam' gibi filmleriyle Türkiye'de de geniş bir hayran kitlesine sahipti. Williams, 'Can Dostum' filmindeki performansıyla 1998'de en iyi yardımcı erkek oyuncu dalında Oscar kazanmıştı.

        Yalnız komedi filmleriyle değil, drama dalında da başarılar elde etti. 1997 yılında Empire Magazine dergisince gelmiş geçmiş en yetenekli 100 aktör arasına dahil edilerek 63. sırada yer aldı. Entertainment Weekly tarafından 'yaşayan en komik adam' seçilen Williams, Oscar'ın yanı sıra 2 Emmy, 6 Altın Küre ve 2 Sinema Oyuncuları Derneği ödülüne layık görülmüştü. Williams'ın daha önceki evliliklerinden 3 çocuğu vardı.

        CİHAN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ