Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Avrupa Telefonunu kaybedince 1000 kişiyi sorgulattı, Instagram, Çeçenistan, Ramazan Kadirov.

        Fotoğraf paylaşım uygulaması Instagram'a "bağımlılığıyla" bilinen Çeçenistan Cumhurbaşkanı Ramazan Kadirov, katıldığı bir davette telefonunu kaybedince 1000 kişiyi sorgulattı.

        Çeçenistan Cumhurbaşkanı Ramazan Kadirov, katıldığı bir davette telefonunu kaybedince, 1000 kişiyi sorgulattı. Instagram “bağımlılığıyla” bilinen Çeçen liderin telefonunu bulmak için yapılan polis sorgulaması sabah saatlerine kadar devam etti.

        Cumartesi günü, Shira-Yurt Müzesi’nin açılışında meydana gelen olayı insan hakları örgütü Memorial duyurdu. Yoğun güvenlik önlemleriyle başlayan davette, davetlilerin üstleri ve arabaları arandı. Açılış töreninin sonlarına yaklaşırken Kadirov’un telefonunu kaybettiği anons edildi. Alandakilerin sorgusu başlatılırken, açılış töreninden anonstan önce ayrılan davetliler yeniden müzeye çağrıldı.

        Kadirov’un basın sözcüsü Alvi Karimov, Çeçen liderin telefonunu kaybettiğine yönelik haberleri yalanladı. Interfax’a konuşan Karimov, “Bunların hepsi yalan. Kadirov’un iki telefonu var ve ikisi de masasında duruyor” dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ