Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Ortadoğu İsrail sivil yerleşimleri vurmayı sürdürüyor, israil saldırıları, israil gazze saldırısı, gazze, filistin, israil sivilleri vuruyor

        İsrail'in Gazze'ye şiddetini arttırarak devam ettirdiği saldırılarda, Ez-Zeytun Mahallesi'nde bulunan Dahduh ailesine ait bir bina isabet aldı. Saldırı sonrası alevler yükselen binanın vurulma anı saniye saniye görüntüledi.

        "Hedef alacağız"

        İsrail ordusu, Gazze'den saldırıların düzenlendiği tüm sivil ve askeri binaların hedef alınacağını bildirdi.

        İsrail Ordu Sözcüsü Avichay Adraee Twitter hesabından yaptığı açıklamada, broşürler dağıtarak ve telefonla arayarak çevresinde terörist saldırı düzenlenen her evi vuracakları yönünde bölge sakinlerini uyardıklarını belirtti.

        Adraee'nin hesabından fotoğrafını paylaştığı broşürde ise şu ifadeler yer alıyor:

        " Gazze sakinlerine askeri bildiri.İsrail ordusu, terör saldırılarının amacına ulaşmasını engelleyecek ve Hamas ile diğer terörist gruplara bağlı tüm terör unsurlarını ve onlara ait alt yapıları vuracak. Sakin bir hayat isteyen Gazzelilerin taleplerini ve ihtiyaçlarını görmezden gelen, yeraltında gizlenen Hamas liderlerini takibe devam edeceğiz. Güvenliğiniz için çevresinde terörist saldırıların düzenlendiği her ev vurulacak. Terör elemanlarının mülkiyetiniz altındakileri kullanmasına izin vermeyin. Terörist faaliyetlerin gerçekleştirildiği yerlerden hemen uzaklaşın. Biz uyardık, sorumluluk kabul etmiyoruz"

        AA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ