Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Avrupa Yaban arıları misafir odasını işgal etti, Yaklaşık 5 bin yaban arısı, İngiltere'de bir evin misafir odasına kovan yapınca..., yaban arıları, arı kovanı, evde arı, ingiltere arı istilası, arı istilası

        HABERTURK.COM / DIŞ HABERLER

        İngiltere'de bulunan bir evin misafir odası, beklenmeyen misafirlerin istilasına uğrayınca ortaya oldukça ürkütücü bir görüntü çıktı.

        Winchester'da bulunan evin misafir odası, ev sahipleri tarafından aylarca camı açık bırakılınca, dev yaban arıları odayı mesken tutmuş. Yaklaşık 5 bin arının yatağa kovan yaptığı odanın temizlenmesi için Longwood Haşere Kontrol Servisi'ne haber verildi.

        Eve gelen görevli John Birkett, 40 yıllık meslek hayatı boyunca böyle bir manzara ile karşılaşmadığını söylerken, evin tamamen arındırılmasının aylar alabileceğini belirtti.

        Ancak korkulan olmadı ve Birkett odayı birkaç saat içinde temizledi. Temizlik işlemine camları bantlayarak başlayan Birkett, odaya özel bir haşere ilacı sıktı ve 10 dakika sonra arıların yaptığı kovanı bahçeye çıkartarak parçaladı.

        İngiliz basınında geniş yer bulan haberlerde adının açıklanmasını ısrarla istemeyen ev sahibesi, odanın evden ayrılan oğluna ait olduğunu ve artık misafir odası olarak kullandığını, ancak yaz aylarında havalanması için camı açık bıraktığını belirtti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ