Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Avrupa 60 milyon Euro'nun hayalini kuruyorlar, Eurojackpot, Avrupa.

        Avrupa'da 14 ülkenin loto idarelerinin ortaklaşa düzenlediği Eurojackpot çekilişinde 60 milyon Euro'ya çıkan ikramiye, Avrupalılar'ın hayallerini süslüyor.

        Büyük ikramiyenin Almanya ve birçok Avrupa ülkesinde bugüne kadar şans oyunlarında ulaşılan en yüksek rakamlardan biri olduğu belirtildi. Eurojackpot'ta geçtiğimiz Nisan ayında ikramiye miktarı 57,3 milyon Euro'ya ulaşmış ve bu ikramiyeyi Finlandiyalı bir talihli kazanmıştı.

        Eurojackpot'ta 60 milyon Euro'nun sahibi olabilmek için 1'den 50'ye kadar olan olan sayılardan 5 tanesini ve ikinci bölümde 1'den 8'e kadar olan sayılardan iki tanesini bilmek gerekiyor. Bir talihlinin Jackpot'u kırma şansı 59 milyonda 1.

        Kazanma şansı zayıf olsa da Avrupa'nın 14 ülkesinde loto kuponlarını dolduranlar 12 Eylül Cuma akşamı saat 21.00'de Helsinki'de yapılacak çekilişi heyecanla bekliyor. Köln'de loto bayi işleten Cem Kırca, hayatında hiç loto oynamayanların bile şansını denediğini söyledi. Kırca, "İkramiye büyük olunca, umutlar da büyük oluyor" dedi.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ