Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Avrupa Kan donduran itiraf, Önce tecavüz etti, sonra selfie çekti, Almanya'da yaşayan Pascal D. isimli bir genç, iki genç kıza tecavüz edip sonra da olay yerinde selfie çekti. Mahkemeye çıkarılan genç, pişman olduğunu ve kurbanlarını tehdit etmek amacıyla selfie

        Almanya'da yaşayan Pascal D. isimli bir genç, iki genç kıza tecavüz edip sonra da olay yerinde selfie çekti. Mahkemeye çıkarılan genç, pişman olduğunu ve kurbanlarını tehdit etmek amacıyla selfie çektiğini söyledi.

        Almanya'da yaşayan 22 yaşındaki Pascal D. dün çıkarıldığı mahkemede, titrek bir ses tonuyla her şeyi itiraf etti. "Her şeyi kabul ediyorum. Bu yaptığım affedilemez, bunun için cezalandırılmalı ve hapse gönderilmeliyim. Çok pişmanım, bunu yapmamış olmayı isterdim" diyen Pascal D. biri 2 Şubat'ta diğeri de 23 Şubat'ta yaşanan iki tecavüz olayını anlattı.

        2 Şubat akşamı arkadaşlarıyla viski içtikten ve uyuşturucu kullandıktan sonra evine gittiğini ve kız arkadaşından gelen buluşma teklifiyle tekrar dışarı çıktığını anlatan Pascal D. "Buluşma yerine gittiğimde kimse yoktu. Sinirlendim. Bisikletli bir kız gördüm, kendimi kaybetmiş olmalıyım" ifadelerini kullandı. Pascal D. bir okul binasının yakınındaki garajda yaşanan bu ilk olayda, 14 yaşındaki bir genç kıza iki saat boyunca tecavüz etti. Genç kızın gözlerini bağlayan Pascal D. savcının "Peki neden fotoğraf çektiniz" sorusuna ise "Bu bir tehditti. Eğer konuşursa, fotoğrafları yayımlayacaktım. Ama asla böyle bir şey yapmadım" diye yanıt verdi. Olayın ardından eve gidip uyuduğunu ve sabah kalktığında yaşananları hatırlamaya başladığı söyleyen Pascal D. "Hatırladıklarım gerçek olabilir mi diye telefonuma baktım. Fotoğraflara bakamadım bile" diye konuştu. Pascal D.'nin bu olaydan sonra 37 tane fotoğraf çektiği tespit edildi.

        Tecavüz zanlısının ikinci vakası ise 23 Şubat akşamı gerçekleşti. Yine kokain aldıktan sonra yakınlaştığı bir genç kıza öfkelenen Pascal D. hava almak üzere dışarı çıktığında 20 yaşındaki ikinci kurbanını gördüğünü ve yine kendini kaybettiğini anlattı. Pascal D. "Büyük ihtimalle yine fotoğraflarını çektim" diye konuştu. Pascal D.'nin ikinci olay yerinde ise tam 57 kez fotoğraf çektiği ortaya çıktı.

        Pascal D. tecavüz mağdurlarının verdiği tarif üzerine çizilen robot resim sayesinde mart ayında yakalanmıştı. Polis, Pascal D.'nin cep telefonunda tecavüz sonrasında çekilmiş fotoğrafları bulmuş, aynı zamanda tecavüz mağdurlarının üzerinde bulunan DNA ile de eşleştirme yapılmıştı. Suçunu itiraf eden Pascal D.'nin yargılaması devam ediyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ