Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Avrupa Milyonda 1 ihtimal gerçekleşti!, Siyahi annenin beyaz oğlu oldu, Siyahi bir annenin beyaz bir bebek dünyaya getirme olasılığı milyonda birdir. İşte bu çok çok düşük ihtimal İngiltere'de gerçekleşti

        Siyahi bir annenin beyaz bir bebek dünyaya getirme olasılığı milyonda birdir. İşte bu çok çok düşük ihtimal İngiltere'de gerçekleşti.

        İngiltere'nin Milton Keynes kentinde, Catherine Howarth adlı kadın yeni doğan bebeğini kucağına aldığında büyük bir sürprizle karşılaştı. Nijerya asıllı olan 32 yaşındaki siyahi kadın, tamamen beyaz ırktan bir bebek dünyaya getirdi.1 Haziran'da oğlu Jonah'ı dünyaya getiren Catherine Howarth doğumdan sonra bebeğini getiren ebenin şaşkınlığını "önce bana baktı, sonra Jonah'ı baktı ve gözlerine inanamadı" sözleriyle ifade etti.

        Sürpriz bebeğin annesi; "bildiğim kadarıyla ailemdeki herkes Nijerya' da ve ailemde tek bir beyaz bile yok. Ama doktorlar çekinik gen taşıdığımı ve bu yüzden bebeğimin beyaz ırka sahip olduğunu söyledi" dedi.

        Uzmanlar, çiftin çok nadir gerçekleşen gen kombinasyonları sonucu beyaz bir bebeğe sahip olduğunu ve Jonah'ın, babası Richard beyaz bir İngiliz olmasına rağmen milyonda bir ihtimal gerçekleşerek dünyaya geldiğini belirtti.Bu eşine az rastlanır durum, henüz üç aylık olan Jonah'ın karşısına şimdiden büyük fırsatlar çıkarmaya başladı. Beyaz tene ve mavi gözlere sahip çocuk kısa zamanda ülkenin önemli model ajansları tarafından fark edildi ve çeşitli fotoğraf çekimlerine katılmaya başladı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ