Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Asya-Pasifik 14 günlük bebeğiyle köprüden atladı, Tayland'ın Pathum Thani şehrinde bir kadın henüz 14 günlük olan bebeğiyle birlikte köprüden atladı, Thanyaburi polis karakolu başkomiseri Manas Kantier'e sabah 10 sularında bir çiftin tartıştığı bilgisi geldi

        Thanyaburi polis karakolu başkomiseri Manas Kantier'e sabah 10 sularında bir çiftin tartıştığı bilgisi geldi. Olay yerine varıldığında ağlayan bir kadın ve adam ile onları izleyen 100'den fazla kişi görüldü.

        Görgü tanıklarının ifadesine göre Rungtiva Yingsawad (23) adlı kadın kocasıyla tartıştıktan sonra yeni doğmuş oğlu kucağındayken köprüye çıktı. Çok kısa bir süre sonra da köprüden aşağı atladı ve bebeğiyle kanal sularına gömüldü.

        Etraftaki köylülerin yardımıyla kadın hızlı bir şekilde kurtarıldı ancak küçük bebek kanal sularında kayboldu. 14 günlük bebeğin cansız bedenine bir saat sonra ulaşıldı. Baba, bebeğinin cansız bedenini sudan çıkardı.

        Baba Jakkrit Krajaechand (31) ölen oğluna sıkı sıkı sarıldı, öptü ve uzun süre ağladı. Köprüden atlayan anne Yingsawad da ölen oğlu için gözyaşı döktü.

        Başkomiser Kantier yaptığı açıklamada çiftin evde birbirlerine ağır hakaretlerde bulunduklarını ve genç annenin bebeğiyle evi terkettiğini söyledi. Tartışma boyunca Yingsawad'ın kocasını kendisini ve çocuğu öldürmekle tehdit ettiği de belirtildi.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ