Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Diğer Ben Affleck'ten İslam'ı eleştirisine sert tepki, Ünlü Hollywood yıldızı Ben Affleck'den İslam eleştirisine sert çıkış

        Ünlü oyuncu Ben Affleck katıldığı bir programdaki konuğun İslam’ı sert ifadelerle eleştirmesine oldukça sert tepki gösterdi. Ben Affleck, konuğun yaptığı yorumun ırkçı ve çirkin olduğunu söyledi. Irak işgaline de atıfta bulunan Affleck “Biz Müslümaların öldürdüğüne oranla çok daha fazla Müslümanı öldürdük” dedi.

        ABD’li Oscar ödüllü oyuncu ve yönetmen Ben Affleck, katıldığı bir programda İslam hakkında dile getirilen görüşler üzerine adete çileden çıktı. Affleck, programda yapılan yorumları çirkin ve ırkçı olarak niteledi.Cuma akşamı Bill Maher’ın sunduğu ‘Real Time With Bill Maher’ isimli programa konuk olan Ben Affleck, diğer konuk yazar Sam Harris’in, ‘İslam kötü fikirlere sahip’ iddiasına tepki gösterdi.

        "IRKÇI VE ÇİRKİN"

        Harris’in sözlerinin ırkçı ve çirkin olduğunu belirten Affleck, “Bu çok çirkin ve ırkçı bir açıklama. Bu açıklamayla ‘Üçkağıtçı Yahudi’ demek arasında fark yok” ifadelerini kullandı.

        "İki konuğun arasında gerçekleşen tartışmaya dahil olan programın sunucusu Bill Maher, bir dine mensup olmakla mafyaya üye olmak arasında bir fark olmadığını iddia etti.

        "BİZ MÜSLÜMANLARIN ÖLDÜRDÜĞÜNDEN DAHA ÇOK ÖLDÜRDÜK"

        ABD’nin 2003'te Irak’ı işgal etmesine de atıfta bulunan Affleck, “Biz Müslümaların öldürdüğüne oranla çok daha fazla Müslümanı öldürdük” dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ