Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Asya-Pasifik Tecavüzcüyü yakalayıp cinsel organını kestiler, Hindistan, tecavüz, Ganganagar, Suresh Kumar, Aamir Dhawan.

        Hindistan'ın Ganganagar şehrinde 40 yaşındaki Suresh Kumar, sokakta genç bir kadına tecavüz ederken, kadının çığlıklarının duyulması üzerine bölgedeki insanlar olay yerine geldi. Kadının tecavüze uğradığını gören vatandaşlar, tecavüzcüye saldırdı.

        KASABA GÖTÜRÜP CİNSEL ORGANINI KESTİLER

        Kumar'ın kadına yaptıklarını gören etraftaki insanlar, genç kadının intikamını almak istediler. Bu yüzden, cinsel organını kesmek için tecavüzcüyü yakınlardaki bir kasaba doğru sürüklemeye karar verdiler. Vatandaşlar, Kumar'ı cinsel organını kesmeden önce bir saat dövdüler. Kesilen organı da yolun ortasına attılar.

        KİMSE YARDIM ETMEK İSTEMEDİ

        Görgü tanığı olan Aamir Dhawan (30), "Yolun ortasında duran cinsel organı herkes gördü. Kimse o adama yardım etmek istemedi çünkü yaptığı suçun cezasını çekti" dedi.

        Son zamanlarda ülkede kadınlara tecavüz, saldırılma ve onları asma gibi olayların gittikçe arttığını belirten Dhawan, artık bunların durması gerektiğini belirtti.

        TECAVÜZCÜNÜN DURUMU KRİTİK

        Saldırıya uğrayan tecavüzcü Kumar, hastanaye götürüldü. Doktorlar durumunun kritik olduğunu söyledi. Tecavüze uğrayan genç kadın ise tedavi altına alındı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ