Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Maça Doğru Dünyada biten son dakika transferleri - Dünyadan transfer haberleri (Resmi transfer haberleri) - Futbol Haberleri
        1

        Manchester City'den ayrılan dünyaca ünlü yıldız Yaya Toure, eski takımı Olympiakos'a transfer oldu. Toure'nin dönüşü Yunanistan'da coşkuyla karşılandı.

        2

        Hatem Ben Arfa - PSG > Rennes (Bonservisi elindeydi)

        3

        Nuri Şahin - Borussia Dortmund > Werder Bremen

        64

        BİTEN DİĞER TRANSFERLER

        Lucas Digne - Barcelona > Everton - 20,2 milyon euro

        65

        Milan, Juventus'un Arjantinli golcüsü Gonzalo Higuain'i kiralık olarak renklerine bağladı. Milan Kulübünden yapılan açıklamada, 30 yaşındaki futbolcunun 18 milyon euro bedelle kiralandığı, satın alma opsiyonunun ise 36 milyon euro olduğu belirtildi. İki yıl önce Napoli'den Juventus'a 90 milyon euro bonservis bedeliyle transfer olan Higuain, geçen sezon ligde 16 kez rakip fileleri havalandırdı.

        Milan, siyah-beyazlı ekipte forma giyen 24 yaşındaki İtalyan savunma oyuncusu Mattia Caldara ile de 5 yıllık sözleşme imzaladı.

        66

        Juventus da internet sitesinden yaptığı açıklamada, Milan'da forma giyen eski futbolcusu Leonardo Bonucci'yi renklerine bağladığını duyurdu. 31 yaşındaki İtalyan savunma oyuncusu Bonucci ise geçen sezon Juventus'tan Milan'a 42 milyon euro karşılığında geçmişti.