Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray Akhisarspor maçında Dursun Özbek'in locasına yabancı madde atıldı - Galatasaray Haberleri
        1

        Süper Lig'in 14. haftasında Beşiktaş'a Vodafone Park'ta 3-0 mağlup olarak yara alan Galatasaray, 15. haftada Akhisarspor karşısında öldü öldü dirildi...

        2

        İlk yarıyı 2-0 geride kapatan sarı-kırmızılılar, ikinci yarıda oynadığı futbolla maçı çevirdi ve 4-2 kazanmasını bildi.

        3

        Devre arasında Galatasaraylılar hem Igor Tudor'u hem de Dursun Özbek ve yönetimini istifaya davet etti. İstifa isteklerine unutulmaz dönüş de engel olamadı ve tezahüratlar maç sonu da devam etti.

        4

        Gazete Habertürk'te yer alan habere göre ilk 45 dakika sonundaki öfke seli yüzünden tribünler ikiye bölündü!

        5

        Bir grup taraftar Dursun Özbek'in locasına yabancı madde fırlattı!

        6

        Mücadele öncesi stat hoparlörlerinden iki takımın kadroları ve teknik direktörleri anons edilirken, futbolcuların adlarını haykıran Sarı-Kırmızılı taraftarların, Medipol Başakşehir hezimeti sonrası cephe aldıkları Tudor’a karşı tutumlarının değişmediği görüldü.

        7

        Aytemiz Alanya maçının öncesinde ıslıkladıkları ancak kupadaki Sivas Belediye karşılaşmasında destek verdikleri Tudor’un adını duyan taraftarlar, derbi mağlubiyeti nedeniyle dün yine Hırvat hocayı ıslıkladı.

        8

        YÖNETİME ÖFKE

        Akhisar önünde ilk yarıda yenilen iki hatalı gol tribünleri kızdırırken, tepkiler yine Tudor’a yöneldi... İlk 45’in son dakikasında gelen ikinci golün ardından “Tudor istifa. İmparator Fatih Terim” şeklinde tezahüratlar yükselmeye başladı.

        9

        Taraftarlar devre arasında yönetimi de protesto etti. Tudor’un arkasında olduklarını belirten Dursun Özbek ve ekibine tepki gösteren taraftarlar, “Yönetim istifa” diye bağırarak stadı inletti.

        10

        İkinci yarıya çıkarken takımı ıslıklayan, goller sonrası tezahüratlarla destek veren taraftarlar, 90 dakikanın ardından Tudor ve yönetime yönelik tepkilerine devam etti.

        11

        Bu arada maça gelen taraftarların bazılarının ellerinde Terim posterlerinin olması da dikkat çekti.

        12

        Devre arasındaki öfke seli yüzünden tribünler bölündü. Zaman zaman tribünlerde arbedeler çıktı.