Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'da Tudor'a son uyarı - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray'da, 5-1'lik Medipol Başakşehir yenilgisi ilerleyen haftalar için camiada endişe yarattı. Tudor'un büyük maçlarda rakibi şaşırtmak için sık sık sistem değiştirmesi, oyuncu tercihlerinde alışılagelen yöntemler yerine farklı tercihler yapması yönetimin tepkisini çekti. Galatasaray'da yaşanan gelişmelerin ardından beklenen toplantı yapıldı.

        NTV Spor'un haberine göre; Başkan Dursun Özbek, sportif direktör Cenk Ergün ve teknik direktör Igor Tudor, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde biraraya geldi. Teknik direktör Igor Tudor'a son uyarı yapıldı.

        "BAŞKAN RAPOR İSTEDİ"

        Cenk Ergün toplantının ardından şu açıklamayı yaptı:

        "Son haftalardaki kötü performans sebebiyle rapor talep edildi benden. Beklentileri, soruların cevaplarıyla ilgili çalışma istendi. Şu anda lideriz, kendimize yakışmayacak bir mağlubiyet aldık. Buradan sezon sonuna kadar gidecek güçteyiz. Kimse merak etmesin, bulunduğumuz konumda ligi bitireceğiz. Taraftarımızı Alanyaspor maçında yine ihtiyacımız var. Koşa koşa gelmelerini bekliyoruz. Ayhan Akman şu anda antrenmanda. Kadro dışı kararı yok. Belhanda'nın açıklamaları çarpıtılıyor. Kendisi milli aradan sonra sadece 2 idmana çıkabildi. Tam hazırlanamadık demesinin sebebi de bu. Bu eksikliği milli araya bağlıyor."

        Ergün, takımdan gönderileceği iddia edilen yardımcı antrenör Ayhan Akman'ın antrenmanda olduğunu ve görevden alınmadığını duyurdu.

        REKLAM

        TERİM KONUSUNDA YÖNETİM İKİYE BÖLÜNDÜ

        Yönetim ise teknik direktör Tudor konusunda ikiye bölündü. Bazıları Igor Tudor'la devam etmeyi isterken; bazıları ise Hırvat teknik adamla yolların ayrılmasını istiyor.

        Yöneticilerin bir bölümü taraftarların da sosyal medyadan destek verdiği Fatih Terim'in takımı alıp şampiyonluğa götürebileceğini savunuyor. Bazı yöneticiler ise Fatih Terim adına sıcak bakmıyor.

        Alanyaspor ve Beşiktaş maçlarında alınacak sonuçlar ve oynanacak futbol Tudor'un kariyerini belirleyecek. Yönetimin tavrı da bu iki önemli maçın ardından netleşecek.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ